Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Victoria Koblenko is ook volledig de weg kwijtLaatst hadden we het nog over topmodel Doutzen kroes die zonder kleren een met ijs bedekte vijver in sprong en er minuten lang in bleef zitten. Arie Boomsma zetten deze trend in toen hij een rivier tegenover zijn woonboederij in sprong toen het een graadje of nul was.

Maar nu volgt ook Victoria Koblenko deze trend. Ze plaatste zelfs onderstaande video online waarin je kunt zien dat ze het nog niet zo makkelijk heeft als Doutzen en Arie. Die zijn inmiddels hier heel ervaren in.

Victoria heeft het vooral heel koud en dat is logisch natuurlijk als je het water buiten induikt tegen het vriespunt aan.

Bekijk hieronder het filmpje van Victoria.

Deel deze juice!
  1. H. Siglé

    Zeur niet zo … als die lui dat nu lekker vinden .. LAAT ZE DAN EN BEMOEI JE ER NIET MEE !!!

  2. Simon

    Die heeft net als die andere twee de weg nooit gevonden.

Geef een reactie