Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Doutzen Kroes is echt compleet de weg kwijtTopmodel Doutzen Kroes die volgens een KLM medewerkster op een lijst stond met meest vervelende en arrogante bn’ers tijdens vluchten van KLM is weer helemaal de weg kwijt.

Eerst leek ze al een hele ongezonde levensstijl aan te houden. Waarbij het schijnbaar de bedoeling is om er zo graatmager als mogelijks is uit te zien. Maar nu lijkt Doutzen ook mentaal de weg kwijt te zijn en gaat ze Arie Boomsma achterna.

Doutzen plaatsten namelijk een filmpje online waarin ze zonder kleding in een ijskoude vijver springt en daar minuten lang in blijft zitten. De vijver was bevroren dus ze moest eerst nog even wat ijs weghalen, maar daarna duikt ze erin en vragen wij ons toch echt af waarom doe je jezelf dit aan.

Bekijk hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
 1. Medusa

  Met haar uiterlijk van tegenwoordig was ze never nooit model geworden.
  Wat een afgrijselijk mormel is het tegenwoordig.
  Ze kan beter haar miljoenen pakken en weg blijven uit de puberteit.
  Is a short way up and a long way down.
  En haar way down is nog maar net begonnen

  • Kim

   Medusaaaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣 je zou willen dat je 1% de looks van Doutzen had .. je zou niks liever willen dan dat alle mannen ook voor jou in de rij zouden staan. 🤣

  • Tiny

   Ahhh gossie..zo jaloerssss !!!!!🤣🤣🤣
   Uglyyy Medusa..🤣

 2. ikkem

  Als se snuift en zuipt als andere bekende Nederlanders, zou ze dan op goede pad zijn?

 3. Simon

  Wist ze de weg ooit wel dan, die heeft nog nooit gespoord, half naakt lopen voor een fashion show, wil niet zeggen dat je hersenen hebt.

Geef een reactie