Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Collega woedend op Samantha Steenwijk om verraadSamantha Steenwijk heeft de man die haar ontdekt heeft en aan de wieg stond van haar zangcarrière flink verraden. Vinzzent zoals de begeleider van Samantha heet haalt dan ook snoeihard uit in weekblad Party.

Vorig jaar zei hij er ook al wat over in de Weekend:

“We hebben behoorlijk in haar geïnvesteerd, ook financieel gezien”

“Ik geloofde in haar, ik wilde dat het lukte, dus ik had destijds mijn laatste cent nog aan haar uitgegeven. Ik vertrouwde gewoon op onze samenwerking, er was geen sprake van een contract. Ik dacht dat we op elkaar konden bouwen, maar ineens sloeg Samantha een heel andere weg in.”

Maar nu we het nieuwe jaar in gegaan zijn blijkt dat Samantha een advocaat op hem heeft afgestuurd laat hij weten in weekblad Party.

“Ik ben zo boos! Samantha heeft via haar huidige management een advocaat op mij afgestuurd.”

“Ik vind dat zó respectloos. Ik heb zes, zeven jaar lang keihard voor haar gevochten en ik word gewoon afgescheept met een paar duizend euro, terwijl ik recht heb op misschien wel 20, 25 procent van wat zij omzet. Want dat was de bedoeling.”

“Ik heb ook mijn laatste centjes in haar plaatjes geïnvesteerd. k heb in Samantha geloofd en gezegd: jij wordt de nieuwe Nederlandstalige volkszangeres. Zij is die kant niet helemaal opgegaan, maar uiteindelijk is dat wel wat ik tegen Samantha gezegd heb.”

“Het imperium Samantha Steenwijk valt uit elkaar. Samantha heeft gekozen voor tv. Zij wilde koste wat kost bekend worden. Ze verraadt er zelfs haar beste vrienden voor, want dat is wat zij in mijn ogen gedaan heeft.”

Dat Samantha weinig vrienden heeft weten we al. Ze wordt inmiddels overal uitgekotst nadat ze Yvonne Coldeweijer voor de rechter sleepte, omdat Yvonne zei dat Samantha nooit zoveel afgevallen kon zijn van het paardrijden wat Samantha zelf beweerde maar dieetpillen gebruikte.

Deel deze juice!
  1. Nou sorry die mislukte zangeres kan echt niks.
    Echt iets voor haar om mensen zo te behandelen, alleen als ze haar verder kunnen helpen met haar zo genaamde carrière.
    Ken geen één liedje van haar ze kan alleen maar liedjes na-apen .
    En rechtszaken aanspannen.

    • Ook wel beetje dom om uberhoud te denken dat dit DE nieuwe Nederlandse zangeres word .Het is wat het is gewoon liedjes van een ander zingen net als bijv.Jeroen v.d Boom Andre Hazes enz enz. Niks mis mee maar er niet meer van maken dan het is .

Geef een reactie