Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Carrière Hélène Hendriks is voorbij na dit incidentHélène Hendriks staat allang niet meer alleen bekend als een sportverslaggeefster. Nee, Hélène heeft inmiddels verschillende programma’s gepresenteerd en is tegenwoordig een aantal dagen in we week te zien als presentatrice bij de talkshow HLF8.

Al lijkt dat laatste haar carrière niet echt goed te doen. Laatst zei Hélène nog toen ze te gast was in de talkshow Vandaag Inside dat ze in contractonderhandelingen is met Talpa en Ziggo. Dat Talpa zo twijfelt om het contract van Hélène te willen verlengen zegt natuurlijk genoeg. Hélène wordt gewoon weer een sportverslaggeefster bij Ziggo let maar op.

Talpa zou nou niet tevreden zijn over Hélène haar presentatie skills. Dat was ook gisteren weer te zien aan de tafel bij HLF8. Hélène had de gasten totaal niet onder controle en was de weg helemaal kwijt.

Te gast waren onder meer Frits Barend en Frits Wester. Deze twee heren lieten zich niet de mond snoeren door Hélène. Sterker nog ze gaven haar zelfs steken onder water.

Zo zei Frits Barend het volgende:

Frits, laat me nou eens uitpraten”, zegt Hélène.

Frits Barend:

Ik geef antwoord omdat ik je vragen al weet. Ze zijn namelijk zo voor de hand liggend.

Daarna ging Frits Wester te keer en probeerde Hélène hem in bedwang te houden.

Hélène

Frits, ben je er nog?

Hélène

Ik ben in principe de baas

Het was allemaal niet om aan te gluren.

Deel deze juice!
  1. H. Siglé

    Niet gezien maar niet iedereen is geschikt voor een talkshow. Maar Hélène is en blijft een leuke en vriendelijke meid. En die 2 pubers willen dat ze afgaat en dat vind ik zooooo kinderachtig, die 2 hebben zo’n GROOT EGO EN KAPSONES en dat moesten ze natuurlijk even showen …. STOER HOOR KNEUZEN !!!! 🤮

  2. peter

    Hélène je moet gewoon naar Ziggo gaan dat is een betere zender dat TALPA

Geef een reactie