Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Zeer slecht nieuws voor Erica en Martien Meiland


Kort geleden kochten de Meilandjes een pension van bijna 1,5 miljoen euro waar ze een bed & breakfast gaan openen.

Iets vreemds aan de hand

Maar er was iets geks aan de hand met de aankoop van het pension. Eerdere kopers hadden namelijk het plan om het pension te slopen en er appartementen te bouwen. Maar de gemeente zetten een streep door die plannen waardoor de verkoop werd afgeketst en de Meilandjes hun slag konden slaan. Nu beweren boze tongen dat Erica Meiland die gemeenteraadslid is in Noordwijk hier een rol in zou hebben gespeeld en dat zou natuurlijk heel kwalijk zijn.

Erica is de baas

Nu bleek het verhaal nog veel vreemder in elkaar te zitten. Het pension blijkt namelijk alleen op de bedrijfsnaam van Erica Meiland te staan. Daarmee zet ze Martien meiland buitenspel. Het pension is dus volledig van Erica Meiland. Dat betekent dat Erica het laatste woord heeft en dat Martien het nakijken heeft.

Code Rosé

Het pension wat de Meilandjes Code Rosé hebben genoemd wordt op dit moment verbouwd. Het interieur van het pension leek wel rechtstreeks uit een film van de jaren 70 te komen. Er moet dus flink wat aan gedaan worden.

Nu horen wij van verschillende omwonende dat Martien en Erica al flink bezig zijn met klussen, maar dat er nog geen cameraploeg gespot is. En dat is een enorme teleurstelling voor de fans. Die dachten namelijk dat oude tijden weer gingen herleven en dat we de Meilandjes weer zouden zien klussen en gasten ontvangen net zoals toen ze het chateau hadden in Frankrijk.

Klussen wordt niet gefilmd

Wellicht zien we de Meilandjes wel gasten ontvangen in een nieuw seizoen van Chateau Meiland als het pension helemaal klaar is, maar het klussen lijkt in ieder geval niet gefilmd te gaan worden en dat is ook heel slecht nieuws voor Erica en Martien. Want zo zien wij ze natuurlijk het liefst lekker klussen en bezig zijn. Maar het kan ook zomaar zo zijn dat ze nog in onderhandeling zijn over een nieuw seizoen met ome John en dat ze er gewoon nog niet uit zijn gekomen.

Draait het allemaal om geld?

Ze zullen namelijk elk seizoen als de kijkcijfers goed zijn meer geld vragen aan ome John en hij zal daar natuurlijk niet zo snel aan toegeven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het draait bij al die mensen Meiland.,Gillis en Urk alleen maar om geld en ze willen altijd maar meer.

Nogal logisch, het enige wat ze doen is een beetje behang afkrabben en een muurtje aan puin slaan voor de camera en de rest laten ze doen. Net als bij het chateau 😂