Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Deksen haalt snoeihard uit naar Humberto Tan


Vorige week maakte Humberto Tan zelf bekend dat hij na 30 jaar zijn vrouw had verlaten. Maar dit deed Humberto niet zomaar. Yvonne Coldeweijer liet namelijk weten dat er juice over Humberto zat aan te komen en die voelde de bui al hangen dus besloot hij maar om Yvonne voor te zijn.

Humberto zei er toen het volgende over:

”Normaal gesproken reageer ik niet op privé verhalen in de media, maar het lijkt me nu goed om wél iets te zeggen. Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar. We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder. Samen met de liefde voor onze kinderen. Verder zullen we er in de media niks over zeggen. Dat houden we privé.”

Volgens Yvonne komt de breuk doordat Humberto er met ene Elise een documentairemaakster vandoor is gegaan.

Nu haalt Johan Derksen keihard uit naar Humberto Tan in de talkshow Vandaag Inside. Johan vindt namelijk dat Humberto nu niet mag piepen nu hij door de mangel wordt gehaald, omdat hij zijn vrouw verlaten heeft.

Humberto interviewde in zijn eigen talkshow namelijk Waylon die ook vreemdging en vroeg hem aan tafel daar allemaal vragen over. En nu Humberto zelf aan de beurt is dan kan het allemaal niet. Maar toen Waylon in zijn talkshow aanwezig was wilde Humberto alles weten over het vreemdgaan van Waylon.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Klootzakken zeg

Menopauze opvliegers, meneer is 57, oud worden klopt aan de deur! 😉