Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Wendy van Dijk geeft de moed op alweer een enorme flopInmiddels is wel duidelijk dat carrière van Wendy van Dijk op een dood spoor zit. Ze mag bijna alle nieuwe tv-formats van SBS6 presenteren, maar de kijkcijfers zijn dramatisch slecht.

Ook dit keer had Wendy van Dijk weer een nieuw format te pakken dat vrijdagavond werd uitgezonden. Samen met Britt Dekker presenteerde ze namelijk het programma Mini Stars.

In dit programma krijgen kinderen in de leeftijd van tussen de 8 en 14 jaar de kans om een videoduet te zingen met een hele bekende zanger of zangeres. Ja je vraagt je af wie deze formats steeds verzint maar goed.

In de jury van het programma zaten rapper Snelle, Rolf Sanchez en Miss Montreal. Die moesten de kinderen dan beoordelen na hun optreden. Maar het programma was zo ontzettend slecht en niet leuk. En dat was ook af te zien aan de kijkcijfers. Hoewel het primetime werd uitgezonden haalde Wendy met dit programma nog eens de top 15 van best bekeken programma’s op die dag.

Het wordt steeds triester om te zien hoe Wendy worstelt met de rol die ze bij SBS6 moet vervullen. Ze wordt neergezet als een soort Linda de Mol of Chantal Janzen, maar dat is helemaal de kracht van Wendy niet. Wendy is geen presentatrice voor grote shows. Ze kan beter teruggaan in de tijd hoe ze was bij het vroegere SBS6 waar ze in haar programma’s altijd op pad was om de helpende hand naar de mensen uit te steken of waar ze mensen dichter bij elkaar bracht.

Maar goed het zal volgens ons niet lang meer duren of Wendy zal ontslagen worden. Helemaal nu de fusie tussen Talpa en RTL op losse schroeven staat en ze in een relatiecrisis ziet met haar man Erland Galjaard die de directeur bij Talpa is.

Deel deze juice!

Geef een reactie