Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Wendy van Dijk laat zichzelf flink verbouwen


Dat bekende Nederlanders wel van een filler en botox houden weten wij inmiddels wel. De vrouw die daarboven uitsteekt is natuurlijk Linda de Mol. Die heeft haar gezicht compleet verbouwd en krijgt vast nog vaak een spuitje met een filler of botox.

Maar ook Wendy van Dijk schijnt hier niet vies van te zijn. Hoewel Wendy altijd heeft gezegd dat je voorzichtig moet zijn met plastische chirurgie betekent dat natuurlijk niet dat ze de botox en filler spuiten links laat liggen.

Maar ja dat je dan goed in je vel zit en vindt dat je er uitstekend uitziet betekent blijkbaar niet dat je ook nog een fijn karakter hebt.

De bn’er die op juice kanalen wordt genoemd met de meeste negatiefste ervaringen is niemand minder dan Wendy van Dijk. Ze wordt omschreven als arrogant en chagrijnig. Als productiemedewerker kun je haar beter ontlopen en fans kunnen maar beter afstand bewaren anders krijgen ze een sneer van Wendy.

Dat is toch wel heel anders dan dat ze overkomt als de camera aanstaat. Maar zo zijn de meeste bn’ers dus dat is eigenlijk geen verassing.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties