Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hoofd Linda de Mol totaal misvormd na botox behandeling


Journalist Bas Paternotte laat in zijn podcast Nare Jongens weten dat het hoofd van Linda de Mol er echt heel raar uitziet na al die botox behandelingen.

Hij zegt er samen met zijn co-host Jan Dijkgraaf het volgende over:

“Linda de Mol is natuurlijk een uniek persoon en een unieke mediafiguur in Nederland. We kunnen er lacherig over doen, maar ze heeft ontzettend veel betekend voor het Nederlandse medialandschap”

 “Is ze al 60? Hoe oud zou ze zijn? 58? Nou, ze nadert de 60. Ze zal natuurlijk wel een keer met pensioen gaan”

Jan Dijkgraaf:

“De glans is er gewoon af.”

Bas:

“Weet je wat ik ook jammer vind aan Linda de Mol? Dat ze zoveel aan haar gezicht heeft laten doen. Als ze het niet helemaal had vol gebotoxt, was ze volgens mij een veel knappere vrouw geweest.”

Jan:

“Oei, dit is bodyshaming.”

Bas:

“Ja, nou, bodyshaming… Ik vind gewoon dat dat hele hoofd er raar uitziet. Ze heeft ook allemaal rare verdikkingen, terwijl ze vroeger beeldschoon was om te zien. Maar goed, misschien is ze zelf ook wel een beetje moe geworden van alles.”

Bas:

 “Ze is al haar hele leven Linda de Mol en ik neem aan dat ze inmiddels al volledig binnen is. Ze woont op een prachtig landgoed. Ze kan toch gewoon stoppen met die shit? Het is leuk geweest.”

Jan:

“En dan hopen dat iedereen zegt: ‘Nee, Lin, Lin, Lin!’ Al die slijmwijven om haar heen. Ze had gewoon moeten zeggen: ‘Ik verdwijn op 31 december 2022 van de buis. Dan zien jullie mij nooit meer terug.’ Dat was stijlvol geweest.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als iedereen zich eens met zichzelf zou bemoeien, zou het allemaal wat beter zijn.
Dat afzeiken van anderen, ik wordt er kotsmisselijk van.

Inderdaad die was beeldschoon, nu lijkt op zombie.

Waarom zou ze moeten stoppen zeggen ze toch ook niet tegen Maarten van Rossum, Johan Derksen of Philip Frederiks. Zijn ook geen mooie mannen om naar te kijken.

Linda is een klassieke, mooie dame. Ik denk dat ze al genoeg achter haar kiezen heeft gehad. We zijn allemaal wel mensen met een gevoel.

Ehhh…… tis genoeg VOOR haar kiezen gehad

klopt, VOOR haar kiezen, maar ik hoop dat ze nu rust krijgt.