Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen doet heftige onthulling


De geruchten gaan al langer dat Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet relatieproblemen hebben. Het leek er steeds meer op dat de relatie niet meer lang zou duren.

Kelly was een tijde geleden namelijk tijdens de race van Max in Milaan met haar vriendinnen aan het feesten. Ook na de race deelde ze geen beelden van de overwinning van Max wat ze normaal wel deed.

En kort daarvoor ging nog het gerucht dat Kelly was vreemd gegaan. Niet veel later vertrok Kelly alleen met haar familie naar Brazilië en bleef Max alleen achter in Monaco.

Kelly heeft ook een dochtertje uit een eerdere relatie en eerder liet Kelly al weten dat Max niet perfect was. Waarschijnlijk doelde Kelly op de vele ruzies die ze hadden en dat dit invloed had op haar dochtertje.

Maar nu laten zowel Max als Kelly weten dat ze ook samen nog kinderen willen en dat zag echt niemand aankomen. De twee hebben allebei apart een interview gegeven met verschillende bladen en laten hiermee duidelijk weten dat het toch weer goed zit tussen de twee. Wanneer ze een kindje verwachten hebben ze er iet bij gezegd. Maar wij denken binnen twee jaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties