Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Beau misdraagt zich flink bij kerstlunch


Beau van Erven Dorens laat in zijn eigen column voor het AD weten dat hij zich misdragen heeft tijdens een kerstlunch. Alleen vind Beau niet dat hij zich misdragen heeft, maar de lezers van de column wel.

Beau verteld dat hij een kerstlunch had met vrienden in een restaurant met volgens hem een gek concept. Beau en zijn vrienden lachten de ober die hun bediende continue uit en maakte hem belachelijk.

Beau zegt er zelf het volgende over in het AD:

“Ik hou niet van restaurants met een ‘concept. Verder heeft hij een grote, strooien hoed in zijn hand. Waarom wordt niet duidelijk, maar ik vermoed dat het ook deel uitmaakt van het mediterrane concept.”

“De ober voelt zich er niet prettig bij, dat zie je meteen. Ik vind ’m zielig. Iemand heeft tegen hem gezegd: ’En dan pak je die strooien hoed en dan vertel je wat ze gaan eten.’ ‘Maar waarom dan?’ ‘Omdat eh… nou, dat is Spaans… doe dat nou maar gewoon.’”

De ober heeft het moeilijk bij Beau aan tafel en wordt voor schut gezet.

 “Mijn vrienden en ik, we kijken elkaar aan en liggen in een deuk.”

De kritiek van de lezers op Beau zijn column is niet mals. Hieronder een paar reactie’s.

Wat jammer dat jij en je ‘vrinden’ zo overduidelijk de ober uitlachen, ondanks dat je duidelijk is dat hij zich ook ongemakkelijk voelt. Niet erg hoogstaand, Beau. Dit had ik niet van je verwacht.”

 “Goedkoop Beau, een restaurant en hardwerkende obers die minimumloon verdienen afzeiken en zich niet kunnen verdedigen. Had jou toch wel hoger ingeschat.”

“Maar dan ga je dus gewoon naar veel te dure restaurant met je ‘vrindjes’. Ga lekker naar één of ander steakhouse, dan is de tafel gedekt en ga je ook nog met een volle maag naar huis.”

“Beste Beau, dat je dusdanige restaurants niets vindt, is prima. Maar kan je kritiek wel ietsjes minder respectloos?”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties