Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Bezopen Peter Gillis draait helemaal door op kerstborrel


Peter Gillis die we allemaal kennen van de goed bekeken serie Massa is Kassa op SBS6 heeft ongelofelijk veel problemen aan zijn hoofd. We noemen ze even één voor één op, want dan begrijpen we wellicht waarom Peter zo doordraaide op een kerstborrel.

Een aantal maanden geleden werd bekend dat politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie de misstanden rondom Peter zijn bedrijf en zijn vakantieparken aan het onderzoeken zijn. Peter kreeg verschillende mega boetes hiervoor. Dit bedrag is inmiddels opgelopen tot 2 miljoen euro.

Maar dat is nog niet alles, want in totaal heeft Peter Gillis 9 goed lopende vakantieparken. Maar daar dreigen nu per direct 5 van te worden gesloten door de gemeentes, omdat er geen vergunningen meer verleent gaan worden aan Peter.

Inmiddels heeft Peter twee mega leningen bij de bank afgesloten om zijn parken overeind te houden. De eerste lening gaat om 12,5 miljoen euro en de tweede lening zou een lening zijn van 7,5 miljoen euro met 1% per maand. Dat komt voor beide leningen neer op 200.000 euro aan rente per maand!

Maar dat is nog niet alles, want om de leningen te krijgen moest Peter twee van zijn vakantieparken als onderpand geven. Het gaat om zijn paradepaardje vakantiepark Prinsenmeer en om Marina Beach.

Daarnaast is de brandweer deze week langs geweest voor een inspectie op vakantiepark Prinsenmeer en de brandweer laat weten dat het hele park niet brandveilig is. Peter heeft tot 31 januari om de bole op orde te maken anders wordt het park gesloten.

Peter moet binnenkort ook nog voor de rechter verschijnen vanwege de mishandeling van zijn vriendin Nicol die hij onder meer in haar neus beet en aan de haren trok. Wordt hij schuldig bevonden dan lijkt het er ook nog op dat SBS6 niet meer verder zal gaan met Peter zijn serie Massa is Kassa.

En we hebben het nog eens gehad over alle klachten die bezoekers van de vakantieparken van Peter hebben over hoe smerig en vies alles is.

Peter heeft dus genoeg aan zijn hoofd, maar nu zijn er foto’s verschenen van een kerstborrel waarop een man staat die lijkt op Peter en zich vreselijk misdraagt. Hij is bezopen en gaat alle grenzen over. De foto kun je hier bekijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach hoe aso ook hij blijft toch wel in de stal van ome John de Mol.Want hoe a socialer hoe mooier dat ome John de Mol het vind.Hij laat die waggelende a sociale pinguin toch niet vallen.

Dit is niet alleen aso dit is het minste van het minste wat daar getoond wordt.Maar SBS blijft die oude smeerlap steunen.
Hopelijk hebben ze hem er zo uitgegooid ,hoop dat het goed onder 0 was

Hebben we niet geleerd dat hoge bomen veelbwind vangen. Ik ga niet zeggen dat ik voor Gillis ben, want hij zou wel eens beter voor zijn personeel kunnen zorgen of betere personeel die weet wat ze doen. Ipv achter hun vodden zitten. En dat zeikt om electra die te duur is naar Nicole en zelf aantal vette bakken heeft waar hij in rijdt. En zan zeurt over electra.
Maar ik vraag mij wel eens af waarom kijken mensen niet is naar zich zelf. Iedereen heeft wel een mening, prima die heb ik ook. Maar moeten we nh echt overal wat van vinden. Daar wordt ik zo moe van. Hoge bomen kunnen die iets verkeerds doen krijgen er gelijk van langs. Of er wordt geen muziek meer van gedraaid enzv. Maar verbeter eerst jezelf en dan de wereld.

Laat die goser toch…
Hij wordt al volop gestraft door de negatieve, zelf veroorzaakte
roering.

Wie nog gaat boeken, moet niet zeuren als een een vorkje ontbreekt of een stukje zeep…

Tzal allemaal best wel meevallen, anders hou je zo’n bedrijf niet in stand…