Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Louis van Gaal wil cashen en zet luxe strandhuis te koopVanavond om 20.00 uur is het dan zover. Nederland speelt tegen Argentinië in de kwartfinale van het wk. Het wordt erop of eronder. Als Nederland verliest moeten ze naar huis en zijn ze uitgeschakeld en dan is het niet echt een succes geweest voor de trainer Louis van Gaal.

Omdat het zo een belangrijke wedstrijd is vinden we het dan ook een beetje een vreemde timing dat Louis van Gaal nu zijn strandhuis te koop zet.

In 2017 kocht Louis in Zeeland het huisje voor een bedrag van 193.355 euro. Nu heeft Louis hetzelfde huisje te koop gezet voor een bedrag van maar liefst 437.500 euro. Dat is in vijf jaar tijd een winst van bijna 250.000 euro mits het strandhuis voor de vraagprijs verkocht wordt uiteraard.

Het strandhuis is 104 vierkante meter groot en van alle gemakken voorzien. Het telt 4 slaapkamers en 3 badkamers met een mooie keuken en er is ook nog een sauna aanwezig. Het strand is op een paar minuten loopafstand te vinden.

De foto’s van het strandhuis kun je op Funda bekijken.

Deel deze juice!

Geef een reactie