Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vrouw van Frans Bauer doet heftige onthullingFrans Bauer en zijn vrouw Mariska hebben een heel zwaar jaar achter de rug. In januari kreeg Mariska namelijk een herseninfarct. Mariska overleefde het, maar daarna volgde een zware periode van herstel dat veel effect had op het gezin.

In het programma Hoge Bomen vertelde ze eerder dat het met kleine stapjes steeds iets beter met haar gaat. Ze zei er het volgende over.

,,Mijn armen en benen doen het gewoon weer. Ik doe het rustig aan. Ik was een bezige bij maar nu een rustige vlinder. Alles wat ik doe is heel vermoeiend, maar ik ben er nog. Iedere stap die ik nu zet, is een stap vooruit.”

Maar nu deelt Mariska ook dat toen ze het herseninfarct kreeg ze aan het winkelen was en ze zelf niet door had hoe ernstig het was.

Mariska zegt er het volgende over:

”Op het moment dat ik een herseninfarct kreeg, had ik dat helemaal niet door. Ik kon ineens een beetje moeilijk praten, (het gevoel van een dikke tong). Ik ben zelfs nog naar de winkel gegaan toen ik deze uitvalsverschijnselen had. Mond, spraak arm beroerte alarm ? Een infarct is iets voor oude mensen, dacht ik. Dit is een groot misverstand: het kan iedereen overkomen! Ook als je nog geen 50 bent. Gelukkig ben ik er goed vanaf gekomen. Aan de buitenkant zie je niks aan mij, maar ik heb mijn leven moeten aanpassen. Veel gevolgen van een herseninfarct zijn voor de buitenwereld niet zichtbaar.”

Deel deze juice!
 1. Mia Berns

  Hey Fransen Mariska ,
  Ja weet hoe het voelt ,jij heb zelf twee tias gehad en daarna een hersenbloeding .
  Maar ook ik ben er nog maar je blijf er na weeën van houden maar dat is niet anders .

  Ik wens jou en gezin beterschap en Gods zegen ,liefs Mia Berns .

 2. Sonja Paulina Spelt Kuipers

  Lieverds
  Hier moet je samen mee leven.
  Elkaar het beste uit je hart geven.
  Jullie hebben een geweldig gezin.
  Stop daar al de warmte en liefde in.

  Ook mijn man heeft een nare tia gehad.
  Doktersdienst weggestuurd ik was plat.
  Huisdokter was woedend nu is het te laat.
  Neem elke dag opnieuw als het gaat.

Geef een reactie