Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Roxeanne Hazes klapt uit de school over haar gestoorde moeder Rachel


Kort geleden brak de pleuris in de familie Hazes uit toen Roxeanne Hazes haar moeder Rachel in het programma Beste Zangers compleet met de grond gelijk maakte. Roxeanne zei namelijk in dat programma onder meer dat toen haar vader overleed ze haar moeder 9 maanden lang niet gezien had, omdat Rachel het belangrijker vond om een boek te schrijven.

Rachel had een dag later hier ook op gereageerd en zei dat dit absoluut niet klopte en dat het de rijke fantasie is van een jong meisje. Ook Andre Hazes bemoeide zich ermee en haalde tegelijkertijd met zijn moeder hard uit naar Roxeanne.

Maar dat is nog niet alles, want Rachel had natuurlijk al langer ruzie met haar dochter en daagde haar ook nog voor de rechter. Rachel wilde Roxeanne namelijk als getuigen oproepen in de zaak tegen haar beste vriendin die volgens Rachel nog een huurschuld bij haar heeft openstaan.

Gisteren was Roxeanne Hazes te gast in de podcast  ‘Effe Relativeren’ van Kaj Gorgels en daarin haalt ze keihard uit naar haar moeder.

Roxeanne zegt er het volgende over:

,,Het is geen geheim dat mijn familie nogal een gecompliceerd verhaal is in mijn geval”

,,Ik weiger gewoon om mensen in mijn leven te houden of te halen die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid. Dat kan ik me niet permitteren. En dat kan ik zeker niet mijn kind aandoen.”

Roxeanne wil vooral haar zoon Fender beschermen van al het drama.

,,Om dat een halt toe te roepen. Tot hier en niet verder.”

Roxeanne voedt haar kind wel heel anders op dan dat haar moeder bij haar heeft gedaan.

,,Ik ga het anders doen. Ik ga wél luisteren. Dat zijn simpele dingen: aandacht en liefde… In de breedste vorm.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een sterke vrouw.
Na al wat ze mee gemaakt heeft in haar leven.
Ik gun haar met haar gezin het aller beste toe.

Je hebt meer dan gelijk Roxeanne, jij en je gezin dat is wat het belangrijkste is.👍

En dan nu erover ophouden

Lekker je ding doen Roxeanne zonder haar ben je beter af .Je bent een mooie dame geworden en een lieve mam voor je kind .😘😘😘😘😘

ROXEANNE HET KLOPT WAT JE ZEGT RACHEL HEEFT AL WEER WAT IN HAAR HAND OM TE ROKEN🚬 IK VRAAG ME AF WAT DAT IS