Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Gaat echt niet goed met Matthijs van Nieuwkerk


De Volkskrant kwam twee weken geleden met een vernietigend artikel over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk. De Volkskrant interviewde 70 oud-medewerkers van het programma De Wereld Draait Door. In het artikel worden veel voorvallen besproken waarin Matthijs zijn medewerkers volledig vernederd en uitgescholden zou hebben.

Matthijs leek gewoon een gespleten persoonlijkheid te hebben, maar Victoria Koblenko beweerde eerder ook dat het anders in elkaar zit. Volgens haar kwamen er verdovende middelen aan te pas bij Matthijs.

Maar al deze beschuldigingen zijn Matthijs niet in de koude kleren gaan zitten. Hij lijkt namelijk ondergedoken te zitten op zijn boerderij en komt zijn huis niet meer uit.  Weekblad Story wist na dagenlang posten Matthijs alleen buiten zijn huis te zien als zijn vriendin boodschappen had gedaan en weer thuis kwam.

Matthijs blijkt als een kluizenaar te leven en ziet er erg onverzorgd uit. Het schijnt dat Matthijs en zijn vriendin binnenkort even naar New York vertrekken om op adem te kunnen komen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Moeten we nu medelijden hebben met die bullebak?