Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Schokkende nieuwe onthulling over monster Matthijs van Nieuwkerk


De Volkskrant kwam twee weken geleden met een vernietigend artikel over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk. De Volkskrant interviewde 70 oud-medewerkers van het programma De Wereld Draait Door. In het artikel worden veel voorvallen besproken waarin Matthijs zijn medewerkers volledig vernederd en uitgescholden zou hebben.

Matthijs leek gewoon een gespleten persoonlijkheid te hebben, maar Victoria Koblenko beweerde eerder ook dat het anders in elkaar zit. Volgens haar kwamen er verdovende middelen aan te pas bij Matthijs.

Er doken al nieuwe verhalen over Matthijs op een paar dagen geleden, maar nu weer een schokkend feit over de harteloze Matthijs. De Privé komt namelijk met een verhaal dat Matthijs een vrouwelijke collega die in rouw was zonder pardon had ontslagen.

Dit was zo bijzonder en harteloos, omdat er al 12 mensen ontslagen waren op deze positie van autocue-assistent, omdat Matthijs niet tevreden was. Maar met deze dame was hij dus wel tevreden en werkten ze lang samen. Tot ze plotseling haar dochter verloor bij een auto-ongeluk.

De Privé meldt het volgende:

“Maar over één vrouw was Matthijs buitengewoon tevreden. Zij kon met hem lezen en schrijven, hield hem moeiteloos bij en – o wonder – hij irriteerde zich niet aan haar.”

 “Zij was dus zijn favoriet, maar toen gebeurde er iets verschrikkelijks. De dochter van deze lieve collega, net twintig, kwam om bij een verkeersongeluk in het buitenland.”

Deze vrouw keerde na 2 a 3 maanden terug op de werkvloer.

“Die avond nam ze, naast Matthijs staand, de laatste wijzigingen door die nog op het scherm aangepast moesten worden. Niets aan de hand, iedereen blij dat ze terug was, maar de volgende dag kreeg ze te horen dat ze toch niet meer hoefde te komen.”

De reden voor het ontslag.

“Matthijs vond haar, zo werd het letterlijk gezegd, ‘niet zo vrolijk’!”

Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn vindt het een schokkend verhaal.

“Er komt veel shit naar boven, hè?”, zegt hij in Privé TV.

Privé-baas Evert Santegoeds:

“Ja, ontzettend veel. De harteloosheid waarmee die man tekeer kon gaan tegen mensen. Een vrouw die haar dochter heeft verloren wordt gewoon ontslagen omdat ze niet vrolijk genoeg was op de set, terwijl ze naast Matthijs stond.”

“Hoe hebben we toch met z’n allen jarenlang kunnen denken dat dat zo’n aardige, vriendelijke, charmante, erudiete man was. Het is een studiobeul. Andere woorden kan ik er niet voor verzinnen.”

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Er is wel een uitstekend nieuws “Matthijs Gaat Niet Door”! 😎 🙃
Kijker is verlost. 😉