Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

NIEUWE heftige verhalen over omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk


De Volkskrant kwam twee weken geleden met een vernietigend artikel over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk. De Volkskrant interviewde 70 oud-medewerkers van het programma De Wereld Draait Door. In het artikel worden veel voorvallen besproken waarin Matthijs zijn medewerkers volledig vernederd en uitgescholden zou hebben.

Matthijs leek gewoon een gespleten persoonlijkheid te hebben, maar Victoria Koblenko beweerde eerder ook dat het anders in elkaar zit. Volgens haar kwamen er verdovende middelen aan te pas bij Matthijs.

En nu duiken er weer nieuwe verhalen op over het gestoorde gedrag van Matthijs. De Privé heeft namelijk nog een tv-maakster gesproken die anoniem blijf, maar wel schokkende dingen verteld.

Deze tv-maakster zegt aan de Privé het volgende:

,,Ik ben nog altijd bang voor Matthijs. Dat komt, als we na een uitzending boven in de redactieruimte zaten om bij te komen, dan hoorde je aan de manier waarop hij de trap op kwam al wat er ging komen. Je herkende na een tijdje zíjn pas.”

,,Ik weet niet wat er nu weer was voorgevallen. We hoorden al: ‘Matthijs is ontevreden’. Dat was codetaal voor: berg je maar alvast”, zegt een andere bron. ,,En toen gebeurde het. Met zijn kwaaie tred kwam hij de trap op waar de crew net wilde gaan eten en hij begint me daar te schreeuwen! Het schuim stond in zijn mondhoeken!”

Matthijs stond zelfs een keer 10 centimeter van iemands gezicht af te schreeuwen en te brullen.

 ,,Echt te brullen als een malloot. Toen het gebeurde, zat iedereen aan de grond genageld. Verstijfd van angst. Niemand deed iets. En als anderen erbij geweest waren, dan hadden die ook niets gedaan. Die man is zo intimiderend, en verbaal zo sterk…”

We kunnen wel concluderen dat Matthijs een gekkie is en hulp moet gaan zoeken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik had hem op zijn bek geslaan.
De rotzak , en hij zij in een interview dat hij dat niet normaal vind als ze scheldent vlak voor je staan.
Hij had het gewoon over zich zelf de leugenaar.

Chrisje, even terug naar de schoolbanken….

Op zijn bek GESLAGEN

Hij ZEI

ScheldendD

Hij vindT

Het zou beter zijn je tijd te besteden aan grammatica dan aan al de media roddels!!
Vriendelijke groet juf van de basisschool.