Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lil Kleine krijgt pak slaag in café, krijst het uit van de pijnLil Kleine die meestal samen met zijn vrienden graag klappen uitdelen tijdens het uitgaan kreeg dit keer een koekje van eigen deeg.

Het laatste incident was in club Air in Amsterdam toen Lil Kleine ruzie kreeg met een man en hij en zijn vrienden hebben deze man toen buiten de club helemaal in elkaar gemept. De foto’s van het gezicht van het slachtoffer zijn shocking. Het gezicht was helemaal bont en blauw en opgezwollen.

Lil Kleine heeft natuurlijk ook nog een paar keer zijn ex Jamie Vaes in elkaar gemept. Zo sloeg hij in Ibiza een fles kapot op haar hoofd en in Amsterdam klemde hij haar hoofd tussen zijn autodeur en smeet de deur een paar keer keihard dicht om haar daarna aan haar haren te trekken.

Maar nu kreeg Lil Kleine gisteren in een café dus een stoot op zijn lever van een bevriende kickbokser. Deze wilde een geintje met hem uithalen, maar hij sloeg zo hard en Lil Kleine zag het niet aankomen dat Lil Kleine in elkaar zakt en schreeuwt van de pijn. Wellicht is dit toch wel karma.

Vriendin Lil Kleine zat niet met hoofd tussen autodeur, was haar been

We kunnen allemaal nog wel het filmpje herinneren waarbij Lil Kleine zijn ex Jamie Vaes mishandelde. Op het filmpje zag Lees meer

Jamie Vaes de ex van Lil Kleine weer bont en blauw geslagen

Gisteren was er een rechtszaak tussen Jamie Vaes en Lil Kleine over dure horloges die Lil Kleine terug wilde hebben Lees meer

Ex Lil Kleine doet hele heftige onthulling

Lil Kleine die zijn ex Jamie Vaes zo zwaar mishandelden door haar hoofd tussen de deur van zijn auto te Lees meer

Moeder Lil Kleine haalt snoeihard uit naar Jaimie Vaes

Lil Kleine die zijn ex Jamie Vaes zo zwaar mishandelden door haar hoofd tussen de deur van zijn auto te Lees meer

 1. Ja het was een vriend en een grapje.
  De jankerd, hopelijk word hij een keer goed bij gewerkt door iemand die een hekel aan hem heeft.
  En dan alle twee zijn poten breekt.
  De schoft

  • Terheijdje

   Jammer, was ook mijn eerste reactie dat het een vriend was die het per ongeluk deed. Maar als hij dan al zo te keer moet gaan wilt het zeggen dat het een kleinzerig mannetje is. Als je kunt geven moet je ook kunnen ontvangen.

 2. Dylan

  Ik begrijp totaal ook niet waarom Monique nu ineens zijn leven heeft verpest. Beter dat hij zelf eens goed nadenkt . Hij moest zich schamen . Zijn zoontje gaat het later vast anders doen dan papa)
  Zijn vrienden team die samen werkte met hem . Is ook zoiets, ik heb jullie niet meer nodig jongens . Zo ga je niet met mensen om die altijd naast hem stonden.
  Hopelijk komt hij tot inkeer, maar zoals ik denk gaat hij helemaal weer verkeerd ….nee hij lijkt niet op zijn vader . Hij ziet er trouwens slecht uit . Was een tijd geleden anders . Sorry dat ik.nu z’n “Ego ” een dreun geef .
  Ben benieuwd en Monique dat is geen man , een echte man behandeld jou met liefde en respect , doet alles voor zijn gezin .

Geef een reactie