Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre Hazes volledig de weg kwijt, neemt drastisch besluitDat het niet helemaal lekker gaat met Andre Hazes kunnen we rustig zeggen. Nadat zijn docu was uitgekomen zou Andre Hazes helemaal clean zijn, maar helaas is hij al weer verschillende keren betrapt. Ook neemt hij zoals gewoonlijk de vrouwtjes weer in de zeik en lijkt het zich alleen maar te focussen op eigen gewin en plezier.

Nu blijkt Andre ook een heel drastisch besluit te hebben genomen als het gaat om zijn carrière. Hij gaat namelijk stoppen met het zingen van het levenslied en zich richten op een hele andere vorm meer richting de dance scene.

De Privé heeft Andre zijn vaste team van hitmakers gesproken en die zijn woest dat Andre hun heeft laten vallen als een baksteen. Alle hits van Andre komen van dit team hun hebben Andre groot gemaakt zeggen ze zelf.

In het interview in de Privé zeggen de verbitterde heren er het volgende over:

,,We waren gabbers, zo ga je niet met vrienden om. Je mag best weten dat we alles voor hem hebben gedaan. Het is zijn goed recht om met iemand anders in zee te gaan, maar als je zo veel jaar met elkaar omgaat, praat je gewoon over dingen, met z’n vieren. Niet via anderen.”

 ,,Ik weet niet wat daar momenteel speelt, maar ik ben bang dat er verkeerde beslissingen worden genomen. Wat hij precies van plan is, weet ik niet, maar ik heb vernomen dat hij modernere muziek wil gaan maken en ons daar niet meer bij nodig heeft. Fysiek is hij helemaal opgeknapt, maar in zijn hoofd stormt het volgens mij nog. Ik ben bang voor zijn toekomst.”

Over de dance muziek die Andre wil maken.

,,Want die muziek is er namelijk al. Daar zit volgens mij niemand op te wachten, want Hazes is Hazes, dat zijn hits als ‘Wie kan mij vertellen’ en ‘Leef’. Bij een andere sound dan die hem in zeven jaar tijd groot heeft gemaakt, haken de fans af. Maar een kat in het nauw maakt rare sprongen. Als hij weer gaat samenwerken met van die jonge gasten, houd ik mijn hart vast. Wat ik begrepen heb, zijn er al andere tekstschrijvers bezig.”

Deel deze juice!
 1. Die misselijke kwal leert het nooit, hij zal altijd verslaafd blijven.
  Hij kan de geestelijke de druk niet aan.
  Hij zal ook keer op keer vrouwen slecht behandelen ,iedereen die het goed met hem voor heeft.
  En nu die collega’s die hij aan de kant zet, om andere muziek te maken.
  Hij kan alleen maar iedereen pijn doen , daar zit die heks natuurlijk achter.

 2. peter

  als hij dat gaat doen zal roggel niet pretig vinden heb ze geen inkomen meer van zijn optrede die hij gaat doen

 3. an

  die hele familie is toch een waardeloze zooi. hebben geen karakter.ze leven er maar op los.komt niets van terecht …waardeloze vader ook nog mooi voorbeeld..

 4. Nance

  Ik word er stront ziek van, van die hele familie!
  Ik denk als hun vader/man dit allemaal mee krijgt? Die draait zich om in zijn graf.
  Jeezusss ik zou me echt de pleuris schamen als dat familie van mij zou zijn. Ik zou ook niks met hun te maken willen hebben.
  Van hun komt niks van terrecht! En dat ze dit zelf niet in zien? Dan ben je dommer als dom!! Pffff ik zap als iets van hun op tv is, gelijk weg. Bahbah

Geef een reactie