Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Artiest misdraagt zich bij de Toppers en wordt Arena uitgezetHet was dit jaar een flink gezeik bij de concerten van de Toppers. Het regende er namelijk klachten en nu blijkt een gastartiest zich ook nog zo flink misdragen te hebben dat hij door de beveiliging naar buiten werd gegooid en niet meer hoefde op te treden.

Zo waren er veel klachten over het geluid, wachtrijen, parkeerplekken, maar ook over de Toppers zelf.

Veel mensen vonden namelijk dat de Toppers zelf maar weinig zongen en als ze zongen dan was het bar slecht en dat kwam zeker door de drank. Het was ook vreemd dat er dit jaar enorm veel gastoptredens waren. Blijkbaar wilde de heren zichzelf en hun stem ontlasten en hebben ze daarom zoveel collega’s gevraagd om te komen zingen. Maar ja de mensen komen toch voor de Toppers dus als die enkel een paar liedjes doen en daarna is het een show van de gastoptredens tja dan zullen de mensen niet blij zijn.

Maar er was ook een klacht van ene Diane die met haar invalide zus naar het feest ging. Ze werden zeer slecht behandeld en de zus van Diane werd in hoekje gestopt en mocht niet het veld op om vlakbij het podium te staan. Wat normaal de gang van zaken is voor invalide mensen.

Verder veel klachten over parkeren. Sommige bezoekers moesten uren rondrijden om een plekje te vinden en werden door het aanwezige personeel steeds naar volle parkeerplaatsen gestuurd.

Maar dat was nog niet alles, want de buitenlandse act Haddaway die zou optreden werd zou naar buiten gebonjourd laat Guido den Aantrekker weten.

Haddaway zou het optreden net serieus nemen. Guido zegt er het volgende over in Shownieuws:

 ,,Het had ermee te maken dat als je meedoet aan zo’n enorme show, waar natuurlijk heel lang aan gewerkt wordt, van iedereen wordt verwacht dat je professioneel meedoet. Ik heb begrepen dat hij daar echt ongeïnteresseerd zijn dingetje willen doen. En tijdens de repetities niet deed wat er van hem verwacht werd.”

 ,,Hij is meteen buiten de poort gezet, en dat is dus het verhaal. Hij heeft het dus voor zichzelf verpest.”

Nare René Froger is woest en schiet uit zijn slof

René Froger begint steeds meer nare trekjes te krijgen. Er was de afgelopen dagen al een hele klachtenregen van bezoekers Lees meer

René Froger valt zwaar door de mand bij de Toppers, zo veel klachten

Gisteren was er weer sinds een lange tijd een concert van de Toppers in de Arena in Amsterdam. Onder meer Lees meer

René Froger is de klos, zit in hele grote problemen

René Froger vertelde laatst nog niet helemaal de waarheid over zijn villa die in de verkoop staat. René liet namelijk Lees meer

René Froger kreeg mega-bedrag voor foute Jumbo WK-reclame

De WK-reclame van supermarkt keten Jumbo waarbij bn'ers als bouwvakkers gekleed lopen te dansen had voor veel commoties gezorgd. In Lees meer

Geef een reactie