Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol woest om uitlekken pikante foto’s en laat van zich horen


Gisteren lieten we weten dat Dennis Schouten en Jan Roos de vermeende pikante foto’s van Nicol die ze naar haar minnaar had gestuurd toch gingen publiceren. Maar niet alleen de foto’s ook de chat gesprekken die Nicol met haar minnaar had gehad werden gepubliceerd. Nicol leerde haar minnaar kennen in een slijterij toen ze met Peter daar drank ging kopen.

Eerder ontkende Nicol al dat zij te zien was op een video zoenend met deze man op een parkeerplaats. Deze video werd ook gedeeld door Dennis en Roos. Het is overigens de zoveelste keer dat Nicol wordt beschuldigt van vreemdgaan en elke keer is er bewijs, maar doen Nicol en Peter of er niks aan de hand was.

Terwijl Peter Gillis zijn vriendin Nicol nog mishandelde toen ze zich te flirterig gedroeg op een feestje. Je kan je dus bijna niet voorstellen dat dit Peter niets doet. Maar Peter houdt zich waarschijnlijk in en wil dit achter gesloten deuren oplossen.

Maar Nicol is ook om een reactie gevraagd om de pikante foto’s die zijn uitgelekt. Dennis en Jan belde haar namelijk op, maar ze gooide woedend de hoorn erop. Ze ontkende overigens niks en het bewijs lijkt ook overduidelijk. We zullen zien wat voor staartje dit nog krijgt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Peter is woest,gooit Nicol de deur uit enz,enz wat moet men nu van al die verhalen geloven ?Het is een aso familie en willen om te verrekken op tv en TALPA speelt hun spelletje mee.Hoe meer verhalen over die aso fam. hoe meer kijkers

Zi is het toch met alle bekenden op tv tege woordig. Hoe meer sneue jus erover te vermelden is hoe beter lijkt het.
Verbaas je jezelf hierover? Wen er maar aan het is de maatschappij tegenwoordig