Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jamie Vaes de ex van Lil Kleine weer bont en blauw geslagenGisteren was er een rechtszaak tussen Jamie Vaes en Lil Kleine over dure horloges die Lil Kleine terug wilde hebben van zijn ex Jamie. Zij beweert dat Lil Kleine deze geschonken heeft aan haar, maar Lil Kleine beweert weer wat anders.

Maar goed de rechtszaak was niet zo interessant. De rechter gaf Jamie op een paar horloges gelijk en daar kan Lil Kleine dus naar fluiten. Wat opviel is dat Jamie de hele tijd een zonnebril op had. Ook in de rechtszaal wat uiterst respectloos is offcourse.

Maar verschillende bronnen melden dat Jamie dat deed om haar blauwe oog te verbergen. Inderdaad Jamie lijkt weer bont en blauw te zijn geslagen alleen dit keer niet door Lil Kleine, maar door wie dan wel?

Deel deze juice!
 1. Steve

  Zal de plastic chirurg wel gedaan hebben met verkeerde botox spuit!

 2. Kees

  De bovenstaande foto zegt toch genoeg?
  Staat natuurlijk strak van de coke die plastic snuifdoos!😎 En de klap op haar oog van de dealer die minimaal nog een Rolex te goed heeft!⌚

 3. a of b

  A– die nieuwe vent van haar ???????? want je denkt toch niet dat een cokejunk voor een gezapig huismannetje gaat?

  of

  B— ze wou haar doorgesnoven tronie verbergen

  kies maar

Geef een reactie