Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Ex-vrouw Matthijs van Nieuwkerk maakt enorme klapper


Matthijs van Nieuwkerk ligt onder een vergrootglas wegens zijn vermeende wangedrag. De Volkskrant zou nu elk moment een ‘vernietigend’ artikel over Matthijs kunnen publiceren waarin zijn walgelijke gedrag na maandenlang onderzoek wordt blootgelegd.

Maar dat laat maar op zich wachten en niemand weet precies waarom. Ook de Volkskrant geeft geen commentaar. Intussen lag Matthijs ook nog in scheiding met zijn vrouw  Karin Munster waar hij 35 jaar mee samen was.

Overigens ging de scheiding niet over rozen. De geruchten gingen dat Matthijs van Nieuwkerk zijn ex vrouw bedrogen had en al een tijdje een relatie had met de 20 jaar jongere Martha Riemsma hoofdredacteur van de Tubantia. Maar het bleek volgens de geruchten dat Matthijs zijn vrouw al veel langer bedroog met verschillende gasten en stagiairs van het programma DWDD.

De scheiding heeft Matthijs wel een flinke duit gekost, want het grachtenpand waar hij jaren met zijn ex-vrouw heeft gewoond is aan haar toegewezen door de rechter. Het grachtenpand is zeker een paar miljoen waard en er rust geen hypotheek meer op. Matthijs kreeg de iets minder fortuinlijke boerderij toegewezen waar hij al in woonde.

Het is nu afwachten op het stuk dat de Volkskrant gaat publiceren over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk. Al bekend is dat hij een medewerkster zou hebben geslagen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties