Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bezopen Tino Martin heeft het flink aan de stok met collega


Het is niet de eerste keer dat er beelden van Tino Martin opdoken dat hij stomdronken en helemaal de weg kwijt is op het podium. Maar iedereen dacht dat Tino inmiddels van de drank en drugs kon afblijven, maar helaas lieten de beelden van een recent optreden op het Total Loss Festival zien dat Tino weer te diep in het glaasje heeft gekeken.

Een paar maanden geleden was Tino stomdronken op een besloten 25-jarig huwelijksfeest in Winterswijk waar het bruidspaar 12.500 euro voor betaalde om Martin te zien optreden. Volgens een aantal mensen zat Tino de hele tijd voordat hij moest optreden op de bruiloft aan de drank.

Nu haalt collega zanger Pierre van Dam die de neef van Koos Alberts is keihard uit in weekblad Party naar zuiplap Martin. Pierre zegt er het volgende over in weekblad Party.

,,Mensen hoeven natuurlijk niet een zanger of zangeres te boeken die zoveel geld kost. Wanneer je dat wel doet, zoals het 25-jarig bruidspaar dat 12.500 euro neertelde voor Tino dan vind ik wel dat je als artiest kwaliteit moet leveren”,

,,Triest ook. Je bent dan niet goed met je vak bezig en hebt maling aan je publiek. Koos heeft mij altijd geleerd: ‘Jongen, je publiek staat op één’. Is het een gewoon feest, dan is het ook niet goed om als artiest er met de pet naar te gooien. Maar dan zou je het nog eens over kunnen doen. Voor een bruiloft geldt dat niet.”

 ,,Aan mij had Tino echt de verkeerde gehad als het mijn bruiloft was geweest. Ik drink zelf helemaal niet. Bij mij in de familie konden ze wel aardig doordrinken. Ik heb daardoor genoeg narigheid gezien en dat is het allemaal niet waard.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

hij heb gelijk die pierre

ik snap er ook geen kont van dat dit soort zelfverklaarde artiestjes ook maar 1 cent kunnen verdienen met hun letterlijk bezopen troep dat ze muziek noemen.
de nederlandsche media moet zich diep schamen om wat voor soort flop artiestjes zij een podium geven en op het zadel hijsen
het is zwaar beschamend

Schandalige man. Ook zo n over het paard getild jochie? Wat zijn er toch veel bn ers die denken dat ze machtig zijn en alles kunnen maken. Dom Dom.
Laat je behandelen anders gaat je carrière naar de maan. Sukkel.