Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis is woedend en gaat helemaal los


Laatst werd nog bekend dat het een broeinest van criminaliteit is op de parken van Peter Gillis. Dennis Schouten onthulde namelijk dat er verschillende Telegram chatgroepen zijn die zich richten op het vakantiepark Prinsenmeer. Op die chats kun je drugs, wapens en zelfs prostituees bestellen. Het lijkt er zelfs op dat mensen die dit dan leveren op het park zelf zitten.

Maar dat weerhoudt Peter er niet van om maar geld te blijven verdienen. Peter is zo vol van zichzelf dat hij poppen heeft laten maken. Peter noemt het stresspoppen die je gerust een klap kunt verkopen. Als je de pop een klap in de buik verkoopt zegt de pop zelfs ‘Hatseflats’, ‘Foxwild’ of ‘Massa is Kassa.’ Ja je moet er maar opkomen hoor Peter. Wij vragen ons dan af wie deze troep koopt voor bijna 20 euro per stuk.

Maar goed dit doet Peter zeker, omdat hij woest is dat hij dit jaar niet in de Quote 500 staat die is uitgekomen. De grens is dit jaar 120 miljoen euro. Peter vindt zelf dat hij erin had moeten staan. Maar de Quote schat zijn vermogen toch echt een heel stuk lager in en Peter is echt woedend daarover.

Beste Peter er zijn wel ergere dingen om je druk over te maken. De rechtszaak wegens de mishandeling van Nicol die eraan zit te komen. De criminele activiteiten die er plaatsvinden op je parken en de gemeente die geen nieuwe vergunning voor je nieuwe park wil geven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volgens Peter bezit hij 240 miljoen.
Quote zegd dat hij ( maar) 85 miljoen bezit.
Voor het gewone volk is dit een gods vermogen.
Of Peter liegt, of ze willen hem er niet in hebben, hij is er al een keer uit gegooid.

Dan zal hij wel niet bij de club van de rijkste horen.Wat een idioot die weer eens aandacht nodig heeft.

Je kan het maar hoog in je bol hebben.
En dan zo’n achtelijke pop van je zelf laten maken.Wat een droeftoeter is het.

Het is een gekke huis ze zijn allemaal niet goed bij. Hun hoofd ze denken dat ze alles hebben maar ze hebben niets alleen maar bluf ik walg van het gezin nog netjes uitgedrukt ze denken dat ze dat ze alles zijn een vies familie meer niet ik heb het nog netjes gezegd.