Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Wapens, drugs en prostituees op park Peter Gillis


Eerder lieten wij al weten dat het een enorme smerige vieze boel is op de vakantieparken van Peter Gillis. Er lekte zelfs foto’s uit die door bezoekers waren gemaakt. Kort daarna ging er zelf een  journalist van omroep Brabant undercover op één van de vakantieparken om onderzoek te doen. En die kwam niet alleen tot de conclusie wat wij al wisten, maar het bleek ook dat de chalets onveilig waren en er hingen geen koolmonoxide en brandmelders in de chalets.

Maar nu blijkt dat het nog veel erger op de parken was dan we dachten. Het blijkt namelijk een broeinest van criminaliteit te zijn. Dennis Schouten onthult namelijk dat er verschillende Telegram chatgroepen zijn die zich richten op het vakantiepark Prinsenmeer. Op die chats kun je drugs, wapens en zelfs prostituees bestellen. Het lijkt er zelfs op dat mensen die dit dan leveren op het park zelf zitten.

Een parkbezoeker laat het volgende weten:

Aan andere soorten middelen, wapens en hoeren ook geen gebrek op het park. Ik zat er met mijn gezin maar ben eerder naar huis gegaan vanwege de onveilige situatie.” 

Hieronder de printscreens:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is te hopen dat alles instort bij die vieze oplichters.
Het is nog een grotere bende als dat ik al dacht.
En maar opscheppen met zijn luxe leventje.

peter Gilles is zelf een crimmineel op al zijn parken ilegaal wonen en de gemeente doet er niets tegen ze moeten hem eeens oppakken en alle parken controleren

Peter is niet verantwoordelijk voor hetgeen zijn bezoekers daar uitspoken,
als het echt zo zou zijn waren er allang acties ondernomen door de gemeente Asten.
Jammer dat Peter elke keer in een kwaad daglicht wordt gesteld en aan alle goede dingen die hij doet voorbij wordt gegaan.
Eenmaal een zondebok gevonden en blijven schoppen is niet moeilijk.
Ik en ik niet alleen hier in Asten zijn echt blij met Peter en hopelijk zal een en ander heel snel worden rechtgezet!!!

Peter is zeker wel verantwoordelijk wat er gebeurd op zijn parken. Het is een 1e klas vetzak die donders goed weet wat er gaande is rond en op zijn parken .
Het is 1 groot wit was praktijk met al die parken waar geen ene rooie rot cent word geïnvesteerd. Smerige goedkope tering bende. En dan wil jij zeggen dat het anders is? en dat onze lieve Peter niks van af weet. Je lult net zo hard mee. Zal wel wat toegeschoven krijgen van m. Dat is vaker een gebeurd!!!

Ja hoor Antonhij zorgt voor mijn energierekening 🤫.( was het maar waar)
Sjonge jonge jonge is het nu echt zo moeilijk om ook de goede kant van iemand te zien?
Vlug gedaan iemand afkraken of was je al klaar met het vegen voor je eigen deur🤔als je dan maar niet vergeet om de rotzooi ook in je eigen kliko te doen!!!