Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Mark Rutte innig gespot met onbekende man in Italië


Yvonne Coldeweijer kwam laatst nog naar buiten met dat ze twee filmpjes heeft ontvangen waar je volgens haar uit kan opmaken dat Mark Rutte niet op vrouwen valt en een voorliefde heeft voor kinky feestjes.

Yvonne heeft de filmpjes nog niet gepubliceerd en het is de vraag of ze dit gaat doen. Ze zegt dat Mark van een specifiek soort huisfeestje houdt namelijk van dandy huisfeestjes. Geen idee wat dat precies is, maar het schijnt dat de mannen dan overdreven verzorgt rondlopen met een beetje make-up en heel goed gekleed.

Wat er dan op de filmpjes te zien is waar je uit kunt opmaken dat Mark op mannen valt zegt Yvonne niet, maar dit gerucht gaat al langer. Mark zou zelfs een keer in New York hand in hand gespot zijn met een man totdat hij een groepje Nederlandse topondernemers tegenkwam. Toen liet hij snel de hand los van deze man en die vluchten toen een winkel in.

Maar nu is Mark Rutter gisteren met een onbekende man in Rome in Italië gespot. Volgens de getuige stapte de twee samen uit de taxi en zag je dat ze het meer dan gezellig met elkaar hadden. Mark geef het nou maar toe, waarom doe je er zo moeilijk over.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij heeft met dat Kaag mens heel Nederland afgebroken.
Het interesseert mij geen reet wat hij uit vreet met vrouwen of mannen.
De stiekemerd.

Veel plezier Mark Rutte in Qatar

Ik geef er niets om wat mensen in hun privéleven doen, als ze hun werk maar goed doen, tja dat kun je van Rutte helaas al jaren niet zeggen.

Ik ben verliefd op jou Mark Rutte.🥰