Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg wilde Andre Hazes neersteken


Sinds gisteravond kun je de docu van Andre Hazes op Videoland bekijken. De docu bestaat uit meerdere aflevering en er worden een aantal hele schokkende onthullingen gedaan.

Zo onthult Andre Hazes dat hij niet alleen verslaafd was aan drank en drugs vanaf zijn 15e, maar ook een eetstoornis had. Dit was rond zijn 18e. Hij woog toen nog maar 61 kilo en ging altijd naar de wc als hij wat gegeten had.

Daarnaast laat Andre weten dat hij een keer 60 uur wakker was, omdat hij 8 gram van het bekende witte poeder had opgesnoven en twee flessen wodka in zijn mik had gedouwd. Hij was bang dat hij de nacht niet zou overleven.

Yvonne Coldeweijer beweert dat hij deze bewuste nacht met zijn ex Sarah van Soelen had doorgebracht die er ook niet vies van is om haar neus te poederen. De stiefpa van Sarah vond de twee en kon Andre ervan overtuigen om af te gaan kicken in Spanje. Eigenlijk heeft de stiefpa van Sarah zijn leven dus gered.

Maar de schokkendste onthulling is toch wel dat Monique de ex van Andre hem een keer wilde neersteken.

Monique zegt er het volgende over en het incident speelde zich af toen Andre zijn zoontje kwam ophalen en toen de twee al uit elkaar waren.

“Dan stond ik met aardappelmesje groenten te snijden en wilde ik in zijn voorhoofd steken. Maar dan zei ik: ‘Wil je kopje thee?’

Het vreemde is dus dat Rachel en Monique ook wisten Andre zijn drugs en drank verslaving, maar er verder dus blijkbaar niks mee deden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

BNers, wat een ordinair zooitje….je moet wel gek zijn om hier naar te kijken…en John de Mol interesseert zich alleen om het geld dat hij binnen krijgt… gelukkig zit er een knop op de afstandsbediening van de TV….

Wat een eng wijf die Coldeweijer om zoiets te beweren.

Erg hè Ievi die waarheid….😆😆😆😆

Erg he als je niet weet hoe je iets moet schrijven 🤔🤔

Ze stonden er bij en keken er naar! Maar goed dat een ander heeft ingegrepen.

Hij wilde niet geholpen worden, dat heeft Monique dikwijls genoeg geprobeerd.
Hij vond het wel lekker zo, zuipen snuiven en andere wijven.
Hij heeft het voor zijn zoontje nog niet over, om het beter te gaan doen, dan zijn ouwe en die moer van hem.
Die had hem als kind al naar een pyshologe moeten sturen.
Maar dat deed ze niet, anders moest ze daar ook met haar billen bloot, en laten zien dat ze gefaald heeft, met de opvoeding van Dre en Rox.
Monique heeft alles gedaan om hem te helpen, en krijgt van die heks nul compassie.
Kan wel begrijpen dat Monique de gedachte had om hem neer te steken.
Die vent haald je bloed onder je nagels uit.
Hopelijk begint ze nooit meer iets met hem.

Oh ja joh, Chrisje, kun je mij dan even uitleggen wat zij en haar omgeving daadwerkelijk voor hem gedaan hebben? Prima dat je het voor iemand wilt opnemen, maar laat je dan vooraf wel goed informeren! Onzin wordt er al genoeg verteld.

Domme Bastiaan als je de documentaire had gekeken zou je dat weten & snappen.😉😛🥴🤣

Gossie Bassie.. pittig he die waarheid 😂

Randy c.q. Francis, ik had gevraagd of iemand mij kon uitleggen wat er indertijd aan de problemen i.v.m zijn verslaving daadwerkelijk is gedaan. Een duidelijk antwoord heb ik niet gekregen, wel een paar vreemde opmerkingen.
Inmiddels is wel bekend dat Sarah en haar vader enkele gesprekken met hem gehad hebben waardoor hij ging inzien dat het verstandig zou zijn iets aan de oplossing van zijn probleem te doen en vervolgens is er voor hem professionele hulp ingeschakeld.
Voor zo ver bij mij bekend zijn dit de feiten

Je kunt noch zulke hoogdravende teksten door een ander laten bedenken en vervolgens onder eigen naam op je instegram plaatsen, de feiten liegen niet en wat krom is kan je niet recht praten.

Ik kan jullie voor 100% garanderen dat de uitspraken van ene Yvonne t.a.v. van André en Sarah onjuist zijn

Pinokkio 😂😂😂 @Gabrielle

Top comment Chrisje!!!! Precies zoals het is.😍

Idd Chrisje, André en Sarah zijn monsters. Alleen maar ikke ikke ikke.

Ze zijn al uit elkaar en ze weet dat hij verslaafd is aan verschillende dingen en toch geeft ze haar kind aan hem mee ? Vreemd hoor, toch een kwestie van geld en gratis wonen ? En daarvoor laat je je kind in zo een situatie komen ?

Die golddigger Monique wilde natuurlijk haar luxe leven niet op geven en gedoogde alles. Uitgenast type. Dat hun zoontje misschien onder dit alles lijdt lijkt haar niet te interesseren.

Precies Karen dat begrijpen die gevoelloze André/Sarah-fan niet.😉
Als je geen hart hebt, kan je je daar niks bij voorstellen.💖

Nee, ze wilt haar (eerste en enige langverwachte) kind een band met zijn vader gunnen.
Want dat manneke is idolaat aan hem, ook al laat die gast dat manneke keer op keer vallen, en komt alleen wanneer het hèm uitkomt.
Zij staat dag en nacht voor haar zoontje klaar, iedere huil/driftbui vangt ze op. Omdat ze weet dat die kleine zijn papa mist.
Dus, àls hij dan een keer tijd en zin heeft om zijn zoon te zien, dan wilt ze hem zien stralen, intens gelukkig zien.

Ook al weet ze dat in de puberteit zij de kwade is en papa de grote held. Zodra hij (bijna) uit de puberteit is, is zij de grote heldin. En zal zij nooit iets verweten worden!!

Geloof me,,, ik maak hetzelfde mee. Maar wij zijn èchte moeders! Hoe pijnlijk het ook is, voor onze kleine mannen doen wij nou eenmaal alles!

Mooi gesproken Karin zo is het 100%, chapeau👌

Karen zoveel respect voor jou en Monique. 💖
Leven met een narcist/egoïst is de hel.
Vooral als je nog een kind van zo’n minkukel hebt.
Succes en je kan het!!! 🍀💪

Niet zo vreemd, Cisca, onlangs in een interview (Telegraaf/Vrouw) gaf zij aan veel van zichzelf te houden en dierenleed boven kinderleed te plaatsen.

Robin dat is al heel wat meer dan André doet, die houdt van niemand, alleen van zijn drug. 😂

Monique laat die verslaafde toch los kan hij lekker met zn malle moer snuiven hij is jou NIET WAARD

Vind je gek dat Monique niet los komt van Andre ze woont in zijn mooie villa prachtige vakanties. En ze word ook nog eens onderhouden door Andre. Dat allemaal omdat ze een kind heeft van hem. Zo slecht is Andre ook nog niet. Monique profeteert gewoon van hem.

mmm

Het klopt, omdat anderen dit achterwege lieten, dat de heer van Soelen samen met zijn dochter Sarah een paar gesprekken heeft gevoerd met André waardoor hij ging inzien dat het verstandig zou zijn iets aan de oplossing van zijn probleem te doen en vervolgens is er voor hem professionele hulp ingeschakeld.

Nel, als pappie slim was had hij zijn dochter ook weer naar afkickkliniek gestuurd. Enige reden dat hij Andre wegstuurde was om zijn dochter niet weer/nog erger het drug-moeras in te laten zakken.
Duidelijk dat zij niet in beeld wilde, haar druggebruik zou dan boven komen.
Die drug-kennis van Andre was Sarah, zoals de media ook aangeeft. Bij haar mocht en kon hij alles zoals hij destijds aangaf, bij Monique mocht hij niet los gaan met drug en drank thuis. Sinds Rachel weer in zijn leven is en daarna junkie Sarah, is het misgegaan met Andre.
Rachel & Sarah zijn toxic.

Roelie, jij bent nog geschifter dan de rest. Besef nu eens dat jij met je kliekje er alleen maar op uit was beter van André te worden en dat zijn geestelijk welzijn jullie geen moer interesseerde.

Oh Roelie, wat ben jij toch ongelooflijk naïef en laag bij de grond op de koop toe. Als jouw idooltje nu zelf aangeeft dat zij al jaren op de hoogte was van zijn verslaving, durf jij ijskoud te beweren dat Sarah en Rachel hier de schuldigen zijn. Juist Sarah en haar vader hebben er voor gezorgd dat André iets aan zijn problemen ging doen en dit in tegenstelling tot wat er in dat – toenmalige – smerige groepje rondom hem gebeurde.

Nel is gestoord volop liegen en bedriegen 🤮🤮🤮
Alles om mee te profiteren van haar favo rijkeluis familie. Vieze profiteur!😆😂

JOOS, TINO en MENNO (is natuurlijk dezelfde persoon,
Kijk beste schrijver(ster) ik kan het natuurlijk niet helpen dat jij jaren geleden gestopt bent in jouw intellectuele ontwikkeling, maar als je nogmaals leest wat ik geschreven heb en desnoods nog een paar maal, ga je het misschien begrijpen.
Groeten van Nel

Nel is Rachel😆 whahahaaaw zieke geest!!!!

@Nellebel:
(Heavy hè de waarheid 😂)
Sarah was de cokekennis van André.

Laat die Andre en Sarah in de stront zakken.
Monique is een topper!
Familie Hazes en Soelen zijn psychisch gestoord.

Dit is natuurlijk een soap die wij met zn allen in stand houden. Dit is gewoon een verhaal van zelf distructie. Hij is een kloon van zn vader alleen was er toen nog geen sociale media. Ik heb niets tegen zijn muziek maar stop met deze soap. Hoe meer aandacht, hoe groter de discussie waar we met zn alle nooit uit zullen komen.

Andre heeft alleen maar toxic mensen om hem heen.
Ma ziet hem als melkkoe💰💰
Neef pronkt met zijn veren.
Al zijn goedkope siliconen-lippen scharrels gaan puur voor hun likes op Instagram. Nu heeft hij weer zo’n plastic mormel.
Alleen Mo heeft een hart💖

Nel je bent net zo mesjokke als dat walgelijke leugenachtige loeder Rachel.🥴🤣🤪

Moon kap met die hopeloze eikel, hij sleurt je mee de afgrond in.
André zal altijd terugvallen op vrouwen en drug. Zo verslavingsgevoelig die lapzwans.

Thea, de echter waarheid is dat de kwestie wodka/cocaïne zich afspeelde thuis bij vrienden
van André en dus NIET bij de familie van Soelen , dus er kan NOOIT sprake zijn van betrappen en ten tijde van dit voorval was Sarah 1 1/2 jaar 100% clean. En voor alle duidelijkheid: Sarah was niet aanwezig op dit “feestje”.

Levi ben jij 24/7 bij Sarah?¿?¿???? 😆😛🤣
Dat jij alle exacte details kent 😂

Andre is helemaal eraan gegaan door loeder Sarah. Sindsdien nam zijn verslaving veel grotere vormen aan. Chapeau dat je haar gedumpt hebt ook al geeft ze in elk interview aan je terug te willen. Zij is een slechte en gevaarlijke vrouw.