Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit betekent definitief einde carrière voor Johan DerksenJohan Derksen kennen we allemaal als iemand die zijn ongezouten mening geeft op tv. We herrineren ons allemaal nog wel de kaarsenrel waarbij Johan zei dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestopt nadat ze hem ondergekotst had. Dit zorgde voor veel commotie en de mannen van Vandaag Inside verdwenen een tijd van de buis. Johan zei zelfs dat hij nooit meer zou terugkeren. Maar hij kwam erop terug en nam weer plaats aan de tafel bij Vandaag Inside.

Maar nu lijkt het erop dat Johan er toch echt klaar mee is. Johan maakte een aantal dagen namelijk een verspreking en gebruikte het woord liquideren in plaats van elimineren. Hij zei dit namelijk over Thierry Baudet nadat Thierry in de tweede kamer had gesproken en Sigrid Kaag belachelijk maakte.

Thierry heeft gezegd dat hij de aangifte tegen Johan Derksen door gaat zetten om wat Johan gezegd heeft. Het openbaar ministerie heeft ook aangegeven te gaan kijken of ze Johan kunnen gaan vervolgen voor opruiing.

In de wandelgangen horen we nu dat als het OM dit echt gaat doorzetten dat Johan er klaar mee is. Johan wil niet met meel in de mond praten op tv en heeft al gezegd dat hij zich versproken had. Maar blijkbaar is dit niet genoeg en wil het OM die duizenden zaken op de plank laat liggen wegens drukte nu hun tijd besteden aan een verspreking op de tv. Johan spreekt er schande van en is er nu een keer klaar mee dat het altijd zo ver moet komen met deze onzin.

Het zou dus zomaar kunnen dat we Johan straks niet meer zien in Vandaag Inside. De vraag is wie zijn plek gaat innemen dan.

Deel deze juice!
 1. Recht voor zijn raap is Johan. Soms tegen het randje, maar wel duidelijke taal, zoals men er over denkt.

 2. Henk Bos

  Wat een land leven we in. Het OM die onderzoek naar Derksen gaat doen vanwege een verspreking; (ex)kamervoorzitters die als kleine kinderen met elkaar omgaan; FVDers die anderen zwart willen maken etc etc etc. Ga toch met elkaar eens normaal doen.

 3. Cisca

  Ik mag deze man echt niet. Maar ik heb dit stukje toevallig gezien en het was echt een verspreking van hem en hij verbeterde zichzelf meteen. Dus nu geen spijkers op laag water zoeken want dit is echt zoeken.

 4. gruizenga

  Johan Derksen wilde redden wat er te redden viel door snel zijn opmerking over Thierry Baudet als “verspreking’ te betitelen maar dat vond ik laf van hem. Wees een vent en blijf bij je opmerking.
  Sindsdien kijk ik niet meer naar Vandaag Inside. Ik hoop dat Johan Derksen gestraft wordt voor zijn opmerking. Prima dat hij dan opstapt dan ga ik weer kijken naar Vandaag Inside.

Geef een reactie