Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ook wangedrag achter de schermen bij Goede Tijden Slechte TijdenDe ene na de andere onthulling over wangedrag door bn’ers lijkt zich in rap tempo op te volgen. Maar niet alleen bn’ers schijnen er maar druk mee bezig te zijn ook medwerkers van tv-programma’s die achter de schermen werken misdragen zich.

Een juice kanaal laat weten dat ze met een groot onderzoek bezig zijn omtrent de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Ze hebben namelijk verschillende verhalen binnen gekregen dat het goed mis is achter de schermen.

Het schijnt vooral te gaan om een productiemedewerker die zich heeft misdragen. De slachtoffers lijken vooral staigiares te zijn. Wat er precies is gebeurd en hoe vaak dit is voorgekomen is nog niet bekend.

Het juice kanaal zal alles gaan onthullen zodra ze hun onderzoek hebben afgerond. Het is ook niet duidelijk of het alleen om een productiemedewerker gaat of dat er ook nog een bekende acteur van de soap bij betrokken is.

Deel deze juice!
  1. ikkem

    Zo, hebben jullie iets anders verwacht ? 🙃

  2. Pffffff get a life

  3. Wil

    Waar is niet wat aan de hand. Het is overal het zelfde . En de sociale media schept hier genoegen in door overal de lontjes verder aan te wakkeren.

  4. Deniz

    Lekker boeiend dat hoef ik niet te weten wat er gebeurt Ik vind alleen leuk om te kijken zucht

Geef een reactie