Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

‘Peter Gillis is een vieze vuile neppe dikzak’Gisteren lieten we nog weten dat er ook een keer goed nieuws was voor Peter Gillis. Rob Goosens liet namelijk weten dat hij zeker weet dat er een nieuw seizoen van de serie Massa is Kassa in de winter verschijnt. Er zijn zelfs plannen om de serie dan op maandag uit te zenden in plaats van dinsdag, omdat de Meilandjes die normaal op maandag te zien zijn een winterstop hebben.

Dit zou betekenen dat Talpa helemaal de uitkomst van de rechtszaak van de vermeende mishandeling van Nicol niet afwacht. Hiermee wordt duidelijk dat ook al wordt peter straks veroordeeld Talpa toch door zal blijven gaan met de serie Massa is Kassa en Peter niet zal ontslaan.

Maar er is ook weer kritiek op Peter. Dit keer haalt Henny Huisman keihard uit naar het kijkcijferkanonon van SBS6. Henny Huisman zegt er in een interview met de Nieuwe Revu het volgende over.

“Die dikzak, die Peter Gillis. Die speelt de baas. Die wil even laten zien dat hij overwicht heeft: dit moet zus, dat moet zo. Maar hij moet zelf als baas het beste voorbeeld geven, dan ben je een goeie baas.”

Dat hij er zo uitziet, daar kan hij niks aan doen – nou ja, wel een beetje – maar hij speelt een baas en hij geeft zelf het slechtste voorbeeld. Als je het zelf laat verslonzen, kun je geen perfectie van je personeel vragen.”

 “Kijk, Martien Meiland, die is wel totaal zichzelf. Die speelt natuurlijk wel extra leuk als de camera draait, maar dat heeft iedereen, dat is logisch. Als de camera aangaat, gaat er bij jezelf ook een soort knopje aan.”

“Maar het soort man dat we bij Meiland zien, dat ís hij. Daar kun je wel of niet van houden, maar nep is het niet.”

Deel deze juice!
 1. Wie is Hennie Huisman . Jaloers? Omdat hij meer geld heeft.

 2. Els

  En hennie huisman is n ziekelijke jaloerse man die op alles en iedereen jaloers is en die mensen tot op t bot beledigd rn beschadigd…koop n nieuwe spiegel jankerd

  • Gerrit

   Hennie Huisman jij was ook niet altijd positief op de tv , dus zeg maar niks over een ander en ga maar lekker reclame maken , en je moet is afleren te zeggen van voor maar zoveel ,want iedereen kan dat niet betalen in deze tijd.

 3. Frans

  Die Peter wil even laten zien dat hij als baas overwicht heeft.
  Dat is dan nog tot daar aan toe maar overgewicht heeft hij zeker wel.

 4. Nellie

  Nou nou nou Hennie😤 al eens heel goed in de spiegel gekeken?

  • Robin

   Ben absoluut geen fan van Gillis en zijn programma maar ben wel super allergisch ( geworden) voor die irritante Hennie Huisman. Ooit leuk ( in mijn jeugd ) maar de laatste 2 decennia ronduit een gefrustreerde aandachtzoekende zuurpruim geworden. En wat zijn kritiek op het uiterlijk/ overgewicht van Gillis betreft ; laat hij zelf eens in de spiegel kijken met zijn mislukte facelift en geverfde haar… ziet er niet uit!

 5. Henk

  Hennie Huisman moet zijn bek houden ove een ander, kruip lekker weer onder die steen waar je vandaan kwam looser.

 6. Bart

  Hey meneer Huisman, er zijn ook mensen die dik zijn die hier niks aan kunnen doen. Dus let ff op je woorden. We noemen ook niet iedereen met zo’n mislukte kop als jij een vies lelijk Huismannetje toch?

Geef een reactie