Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Jim Bakkum shockeert zijn vrouw en zijn volgers met nieuwe lookDe 34-jarige Jim Bakkum die al jaren een relatie heeft met musicalster Bettina Holwerda en inmiddels vader is van 3 kinderen bleek eerder een geheime relatie te hebben gehad.

Dit deed Jim in zijn biografie uit de doeken. Zo begon Jim zijn bekendheid ooit bij het tv-programma Idols en daar blijkt dat Jim een relatie had die door de productie onder de pet gehouden moest worden en niet mocht uitlekken.

Jim had namelijk tijdens die periode een relatie met de toen 23-jarige Marieke van Ginneken die was ook kandidaat van het programma Idols. Marieke is de zus van Aukje en haar kennen we nog van haar rol als Charlie in GTST voordat Lieke van Lexmond deze rol overnam.

Maar Jim is nu dus al jaren samen met zijn huidige oudere vrouw Bettina. Ze hebben een leeftijdsverschil van maar liefst 8,5 jaar. Dus toen Jim gisteren zijn baard afscheerde schrok zijn vrouw zich een hoedje. Want Jim leek wel weer 14 jaar oud zonder baard.

Ook zijn volgers waren in shock en adviseerde Jim om maar snel zijn baard weer te laten groeien, want dit is geen gezicht. Hieronder de foto van Jim zonder baard.

Deel deze juice!

Geef een reactie