Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Talpa neemt drastisch besluit omtrent Peter Gillis


Gisteren lieten we nog weten dat Peter zijn vakantiepark in Valkenburg geen vergunning krijgt van de gemeente. Dat betekent een enorme tegenslag voor Peter. Hij kocht het park namelijk voor een flink bedrag in november 2021 en het mag nu dus niet open van de gemeente, omdat ze bang zijn dat de vergunning misbruikt wordt voor criminele doeleinden.

Dit gaat Peter flink in de portemonnee raken, want hij moet het park dan weer van de hand doen en dat zal zeker niet zijn tegen het bedrag waarvoor hij het gekocht had.

Maar er is ook goed nieuws voor Peter, want Rob Goosens laat weten dat hij zeker weet dat er een nieuw seizoen van de serie Massa is Kassa in de winter verschijnt. Er zijn zelfs plannen om de serie dan op maandag uit te zenden in plaats van dinsdag, omdat de Meilandjes die normaal op maandag te zien zijn een winterstop hebben.

Dit zou betekenen dat Talpa helemaal de uitkomst van de rechtszaak van de vermeende mishandeling van Nicol niet afwacht. Hiermee wordt duidelijk dat ook al wordt peter straks veroordeeld Talpa toch door zal blijven gaan met de serie Massa is Kassa en Peter niet zal ontslaan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een omroep TALPA hoop dat er niemand meer naar kijkt

Ik kijk allang niet meer de baas die alleen maar geld uitgeeft aan huizen en het personeel moet alles reparen zonder geld en die omhoog gevallen werkneemster die voor hem werkte denkt dat ze alles weet en de koningin is die Snol

Super we zullen er weer van genieten 👍

Er is zeker GROF geld aan te verdienen

Pauperzender met pauperprogamma’s

De mol weet van gekkigheid niet meer wat hij moet doen.
Die vieze schoft die niet deugd voor zijn gezin en personeel om die nog een kans te geven.
De narcist die houd alleen van zich zelf.
Ben niet kapot van Nicole, maar ze had die vork echt in zijn neus moeten, en bij d’r moeder.
De drummers ze moet soep eten.
Rot volk.