Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace vreest rechtszaak, bang voor gevangenisstraf


Glennis Grace die verdacht wordt samen met haar zoon en een knokploeg van tien man van het mishandelen van het minderjarige supermarkt personeel van de Jumbo deed kort geleden haar verhaal over wat er precies gebeurd was.

Glennis beweert namelijk dat het verhaal heel anders in elkaar steekt dan dat er nu in de media gezegd werd. Het verhaal was dat haar 15-jarige zoon in de Jumbo een e-sigaret rookte en dat het personeel hem vroeg dit niet te doen. Daar luisterde de zoon niet naar en hij werd uit de winkel gezet. Maar voordat hij uit de winkel werd gezet ging hij nog met mandjes gooien. Toen hij uit de winkel werd gezet struikelde hij zelf nog over één van de mandjes die hij naar het personeel gooide dat leverde hem een schram in zijn gezicht op. Hierna is hij naar zijn moeder gegaan, om te vertellen dat hij mishandeld is in de Jumbo.

Glennis is toen samen met haar zoon en haar vriend en een knokploeg van tien man terug naar de Jumbo gegaan om verhaal te halen. Daar kwam het eigenlijk meteen tot een uitbarsting van geweld en moest het supermarkt personeel het ontgelden.

Nu horen wij uit de omgeving van Glennis dat ze de rechtszaak vreest die binnenkort plaatsvindt. Ze houdt er sterk rekening mee dat ze een gevangenisstraf krijgt en dat gaat haar niet in de koude kleren zitten. Een insider laat weten dat ze er continue over aan het piekeren is en dat het haar maar niet loslaat. Tja Glennis wellicht de volgende keer iets beter nadenken voordat je zulke achterlijke beslissingen neemt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Maar goed ook wie denk jij en dat achterlijke zoontje van je wie jullie zijn !!! Hoop dat je goed gestraft word, en nooit geen podium meer krijg engbek🤮🤮🤮

Ik heb geen medelijden met glenda en haar zoon. Moeten ze zich maar niet zo aso gedragen! Eigen schuld dikke bult.