Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ook partner Samantha Steenwijk  ging vreemd


Het lijkt tegenwoordig wel of elke bn’er vreemd gaat. Yvonne Coldeweijer liet namelijk weten dat de partner van Samantha Steenwijk een aantal jaar geleden ook vreemd is gegaan.

Yvonne en Samantha stonden nog niet zo lang geleden tegenover elkaar in de rechtszaal. Yvonne beweerde namelijk dat Samantha illegale afslankpillen had gebruikt om af te vallen. Terwijl Samantha beweerde dat dit door het paardrijden kwam.

Maar goed Yvonne moet dus uitkijken dat ze niet weer voor de rechter wordt gedaagd door Samantha als ze iets over haar brengt. Dus Yvonne laat weten dat ze dit verhaal echt goed heeft uitgezocht.

Yvonne zegt het volgende over Daisy de partner van Samantha:

“Daisy heeft namelijk, volgens mijn spion, een tijd geleden een langdurige affaire gehad met een andere meid en Samant weet daar helemaal niks van. Dus eigenlijk is het best wel ziel voor Samant. 🥺”

“Daisy heeft meermaals aangegeven niet gelukkig te zijn, maar zij wilde ‘het leventje’ niet kwijt, dus bleef daarom bij Samantha”

“Waarop ze contact had met die meid. Ze spraken zeer regelmatig af. Ze spraken zelfs bij Samant en Daisy thuis af.”

“Hoi Daisy. Misschien ken je me nog wel uit de rechtszaal. Toen je me probeerde te duwen. Maar dat was per ongeluk denk ik hè. Ik heb een vraag; klopt het dat je een affaire hebt gehad met een dame op de kazerne van de marechaussee in Den Haag?”

Samantha en haar partner hebben nog niet gereageerd op deze onthulling van Yvonne.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wanneer houd die Coldemijer eens op, donder dat vreselijke mens eruit. Bah wat een gemeen wijf. Wanneer pakt iemand haar eens

Nou dat geloof ik best
Ik vind die Samanta een kenau