Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

John van den Heuvel haalt keihard uit naar Peter Gillis


Eergisteren werd duidelijk dat Peter Gillis ondanks dat hij zijn vriendin Nicol heeft mishandeld mag blijven bij SBS6. Zenderbaas Marco Louwerens vertelde aan Shownieuws namelijk dat Peter niet wordt ontslagen.

Marco zei:

“Ik heb Peter Gillis en Nicol vrij uitgebreid gesproken een aantal dagen geleden en ik heb eigenlijk maar één simpele vraag gesteld.”

“Ik zei: ‘Ik wil exact uit jullie mond de waarheid weten van wat er nou precies gebeurd is.’ Nou, dat verhaal hebben ze me verteld, vrij uitgebreid. Daar kan ik niks over zeggen, want het is vertrouwelijk en zij moet nog met de politie praten en haar verhaal doen.”

“Wij hebben ook onze verantwoordelijkheid, maar we moeten wel van feiten uitgaan voor zover we die kunnen achterhalen. Dan ga je naar de bron, dat heb ik gedaan.”

“Mocht er ooit een rechter bijvoorbeeld om wat voor reden dan ook een andere uitkomst nog zien in deze kwestie, dan zien we dan wel weer, maar dit is waar we het nu mee doen.”

Dit nieuws valt helemaal verkeerd bij John van den Heuvel. Hij spreekt er schande van. Bij RTL-Boulevard steekt John zijn mening dan ook niet onder stoelen of banken.

John zei het volgende na aanleiding van de uitspraken van zenderbaas Marco Louwerens:

“Dan kun je toch alles wel afdoen als een privékwestie? Ik vind het wel een heel slecht signaal naar mensen die van dit soort dingen worden verdacht. Die horen gewoon eigenlijk niet op televisie, maar die horen eerst even af te wachten wat de rechter ervan vindt.”

Presentator Daan Nieber deed er nog een schepje bovenop en zei:

“We moeten gewoon allemaal niet kijken, dat kan natuurlijk ook. Maar goed, dat is een tip.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Idd Pinguin Gilles en creditcard Nicolleke gaan echt de waarheid niet vertellen aan meneer Marco Louwerens.Want ze zijn veel te bang dat ze van tv afmoeten.Marco heeft alleen gehoord wat ie wilde horen en dat is niet de waarheid.Marco pak door en wees een echte vent en verwijder P de G en N.C van de ned televisie.

P de G???? Hij heet niet Peter de Gillis, maar gewoon Peter Gillis. Dus zonder de er tussen😏

Het blijkt wel dat SBS 6 totaal geen moraal heeft. Iemand met fatsoen en nette moraal wilt deze smurrie niet eens uitzenden. Vast door gebrek aan goede tv zenden ze die uitgekauwde troep uit. Tjonge echt een programma met inhoud hoor. 🙈

De waarheid is he peter gillis dus met je bellen boot als een echte kerel bent

En gelijk hebben ze
het rariteitenkabinet Gillis heeft genoeg aandacht gehad boycotten moeten ze dat stelletje aan aandacht verslaafde idioten

Dit kan en mag je niet uitzenden.peter gillis is een crimineel. En zijn misbaksel van een wijf is nog erger.dit hoort niet op tv.het kan toch niet waar zijn dat jullie hem nog spekken ook.

Ik mag die 2 zowiezo niet hij is te bazig en dat mokkeltje laat zieke mensen werken terwijl zij met de luie reet op de bank zit

Allemaal tv je weet toch niks van haar echte leven,bv dat zij gewoon een gezin heeft met kinderen,die ze wijselijk buiten de publiciteit houdt,daar zal ze ook haar handen mee vol hebben elk huisje heeft zijn kruisje,
Afgunst ten top

Haar kinderen wonen niet bij haar staan onder toezicht jeugdzorg.
Dus ook een goede moeder is ze
Niet.

Nou ik kijk zeer zeker niet meer naar dat programma.
Vies ventje ze moeten eens 1 lijn trekken bij rtl6

Ja idd niet naar het programma kijken.
Hoop dat er niet veel naar gekeken wordt.
Het is een grote schande dat ze zo weer op tv komen.
Die bolle denkt dat hij de koning is geloof ik.

Ik kijk ook niet meer. Het was in het begin wel leuk. Nu gaat het alleen maar hoeveel hij en zij heeft te makken. Ik zou het als ik hunwas niet zo naar buiten brengen. Op je parken rondrijden in iedere keer een andere dikke auto. Maar iedereen moet doen wat ie wil. Komt alleen zo arrogant over.

Gewoon mishandeling en grensoverschrijdend gedrag tolereren! De macht van de bobo’ s en de rijken anno 2022, het verleden en de toekomst.

Dus hun mogen wel op tv en Marco bosato en de rest niet en die zijn ook nog niet voor de rechter geweest ze zijn bij de tv zo krom als het maar kan

zag die dikke overal oppoppen en dacht: wie is dàt in Godsnaam dat ie zóveel aandacht krijgt? op you tube filmpje gezien: wat ‘n.walgelijke gast! wat ’n nòg walgelijker griet! maar lachen om droge humor van zoon Mark, die gelukkig slechts uiterlijk precies ’n kopie van zijn vader is. maar verder weggejorist, véél te irritant al die loze en verspilde weelde

Pure afgunst door alle reacties heen lees je dat het is show je moet iets bijzonders zijn om op tv te komen, wereldverbeteraars begin bij jezelf

Ze moeten ze van de buis halen.
Walgelijke familie.

Het is een vies worstenbroodjes vet zak .en zei blijft bij hem om het geld.toen hij naar het ziekenhuis moest was ze bang dat hij dood ging .ook niet vreemd want dan had ze helemaal niets meer.maar slaan ben ik het niet mee eens.en ik denk dat die tv baas omgekocht is .want anders zou die vetzak zelf een uitzending maken.ik hoop dat de meeste mensen afhaken.

Mensen wat kunnen jullie je eigen druk maken zeg ,als je het niet wil zien ,er zit een knop op .

Schandalig dat dit programma op de buis blijft. Ik ga absoluut niet meer kijken