Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Relatie van Patty Brard in zwaar weer


Patty Brard en haar man Antoine zijn in 2014 getrouwd, maar aan dit sprookje lijkt nu een einde te komen. Patty die haar huis in Amstelveen te koop heeft gezet en definitief naar haar geliefde Ibiza is verkast plaatste namelijk de onderstaande tekst op haar Instagram account.

Ze heeft het in de tekst over een relatie hebben met een narcist en hoe dit je langzaam helemaal kapot maakt. Ze zegt dat je hier beter twee keer over kan nadenken. Anders zul je alles opgeven en eindigen als een wrak.

Het lijkt er dus allemaal op dat er trouble in Paradise is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alsof Brard helemaal spoort

Kortgeleden zei ze nog dat ze samen met haar

Ik dacht dat ze hem niet veel zag daar jij altijd in Ibiza was voor werk,en het was toch een keigoede man heb ik altijd gelezen of van haar gehoord op tv en opeens is hij een narcist ligt probleem niet bij haar?

Joh…..en verderrrrr

Haar uitspraak tegen Corden: “ik zou graag samen met Antoin naast elkaar willen sterven en begraven worden”… Het was in een programma over Schoonheidssalons in China…?? En nu is Antoin een narcist……

Zal me niet verbazen .
Zo gaat t eraan toe.
Patty roddelt maar graag over een ander.
Nu mag men over haar roddelen.waarof niet.

Lydia tuurlijk mag dat wat zei kan , over iedereen roddelen kunnen andere mensen ook grtjs

Ja natuurlijk,nu zij van haar vroegere hondsdolheid af is en nu ze zo afgeslankt is en dus weer de blikken van andere mannen op zich gericht weet is Antoine ineens een narcist? Denk dat het eerder andersom is! Hoe vaak heb ik horen zeggen”Ik snap niet dat die man het uithoud bij dat mens…”
Nu zit ze de classy dame uit te hangen bij Shownieuws tttssss wát een mens…

Nou gelukkig heeft ze haar werk. Want inderdaad ze breken je wat zei zeggen. Is de waarheid he naar benexen halen dat is prachtig jammer dat ze dat zolang heeft volgehouden.

Sorry hoor maar ik vind haar een enge lijkekop hebben ze is zo verbouwd dat de lelijkheid er van af straalt…wat een naar mens is dat met dat geroddel over anderen…nu gaat zij eens over de hekel….en dan nog haar man een Narcist noemen….gooi haar toch van die tv af…er zijn genoeg andere dames….bah…

Zij is een top wijf. We hebben allemaal fouten en gebreken

Leer jij eerst maar eens goed Nederlands schrijven…..voordat je Patty afvalt!

En voor de rest vd Negatieve reageerders, die allemaal uit JALOEZIE zo reageren……GET A LIFE!!!!

Ik vind het behoorlijk zwak hoe ze haar man publiekelijk afkraakt. Als ze er nu pas achter komt dat hij narcistische trekjes heeft zegt dat meer over haarzelf dan over hem. Dat heeft ze in de tijd voor haar huwelijk niet gezien?

Wow, ik vond hem juist zo’n leuke man. Wat een tegen valler weer.

In dr eigen zogenaamde show/roddel rubriek op hazeszender sbs blijft ze buiten schot.Daar word niks over de zogenaamde diva patty Brard gezegd.Zou zeggen patty leg daar een verklaring af over wat er zou spelen.

Denk dat Patty over de houdbaarheidsdatum is, vind haar totaal niet meer leuk met haar strak getrokken gezicht. Natuurlijk wil ze wel weer wat nieuws, nu ze veel is afgevallen is Antonie weer over, terwijl hij wel goed voor der was toen ze dik was.laat ze maar voor jongere mensen kiezen op tv, denk dat de programma’s weer leuker worden.

allemaal aandachtzoekerij.
grote kans ook dat ze het over zichzelf heeft.

Woord tyd dat zij haar leeftijd is gaat respecteren.
Als je mensenkennis hebt Zie je de narcisme trekjes goed
In haar gezicht

Nou die kan je ook niet meer volgen in der verhalen haar antoine was toch de beste vreemd

Je kan nooit in iemand zn relatie kijken. Je weet het fijne er niet van.
Lijkt me een goede vent!
En Patty is niet de makkelijkste!
Zij moeten het uitvechten niet wij

Kijk in de spiegel en wat zie je dan ???? Juist dat een Narcist en wat een vals gemeen loeder ben je en totaal geen diva om zo over je man te praten maar daarom zit je ook in Shownieuws roddelen !!je zal eindigen als een eenzame oude verlopen paling vel .net zoals je vriendje Gordon een Narcist eerste klas !! En je zal nooit gelukkig worden geloof me iedereen weet dat ook in de showbizzzz

Je ziet de kant van iem, die deze persoon jou zelf wil laten zien.daarom zal je nooit iem volledig kennen zelfs niet na 70jr huwelijk. Alleen wanneer je jezelf leert kennen kom je gedeeltelijk opweg. En daarom heeft en creëert een ieder zijn of haar eigen levens verhaal.
Therefore…….lets just all stop judging one another and concentrate on growing wisely instead.

Misselijkmakende,hou het PRIVE,MADAM PATTY