Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Tiran Peter Gillis valt gast vakantiepark aanGisteren lieten wij nog weten dat Peter Gillis een waar charmeoffensief is begonnen om zijn imago op te krikken. Alleen kan dit vandaag meteen weer de prullenbak in, want Peter schijnt zich werkelijk waar schandalig te hebben gedragen tegen een gast op één van zijn campings

Hieronder het verhaal van deze gast en hoe Peter Gillis al schreeuwend en tierend tekeer ging.

Deel deze juice!

49 Reacties

 1. Els

  En…opgucht ..pffff ??

  • Dan

   Maar de dame vertelt er niet bij dat haar zoon aangeschoten of zelfs dronken was bij deze aktie.

   • Theo

    Dat vertelt ze in principe wel.
    Ze geeft aan dat hij de caravan niet kon verplaatsen omdat hij gedronken had.
    Ze gaat er verder wel volledig aan voorbij dat hij dus vast stomdronken was en dus ook zo heeft gereden, wellicht veel asocialer heeft gereageerd dan het verhaal doet vermoeden en alles bij elkaar heeft gelogen tegen haar om het slachtoffer te spelen.

    Moeder is dat type wat wekelijks bij de directeur van de school komt en met een stalen gezicht zegt “mijn zoon zou dat nooit doen”.
    En net dat type meent dat ze overal mee weg kunnen komen en regels niet voor hen gelden.

    Ik geloof moeders huilverhaal in ieder geval voor geen meter.

   • Sinan

    Wel heel erg jammer dat Gillis ineens de boos doener is hier eenmaal is er iets gebeurd en ineens komen er verhalen naar boven en moet die de grond ingeslagen worden sorry maar we zijn allemaal mensen en ja regels zijn er en zeker met je dronken kop op een step stappen kan niet en dan gelijk weer gillis met ze kop op het nieuws zetten dat kan echt niet de nieuws maakt het nog bonter dan dat het is en daarnaast wordt er maar 1 kant van het verhaal er bij gepakt en dat is zo zonde peter en zoon mark zijn zeer relax en gastvrij…Jammer dat deze mevrouw niet alles verteld hoe het is gegaan en maar 1 kant verteld erg jammer.Stomwijf

 2. Diele

  Schandalig die Peter Gillis. Ze moeten hem alle vergunningen afpakken en oprotten met alles. Een akelige vent en dat is nog zachtjes uitgedrukt

  • Mart

   Echt een pleuris vent die gillis.
   Dit kan je echt niet maken midden in de nacht.

   • Ikke

    Ik ben absoluut geen Gillis fan. Typisch voorbeeld van hoe nu net allemaal NIET moet. Maar de soep word nooit zo heet gegeten aldat hij opgediend wordt. Dit is 1 gast zijn moeder, en we weten niet wat er allemaal echt gebeurd is, want we waren er niet bij. Het zou een storm in een glas water kunnen zijn. Daarbij zijn we in Nederland pas schuldig na het bewijs. En dat heeft niemand neem ik aan???

    • Mir

     Er is wel bewijs. Dat zoon lief met zijn elektrische step over het podium rijdt terwijl er een zanger staat te zingen.

   • W.oosterwijk

    Wat een klootzak joh niet te geloven

  • G.

   Het is allemaal hetzelfde volk die camping eigenaren. Ik zeg…maar eens goed doorlichten die lui en de wet hanteren.

 3. Bob

  Peter gillis is een tiran ik hoop dat er iemand komt die hem aan kan .van mij mag hij alles wat hij heeft kwijt raken .vies vet varken

  • Corrie

   nou nou kan ook op en nettere manier

  • Piet

   Toch jammer dat er inmiddels videobeelden zijn opgedoken van dat ventje op zijn elektrische step tussen kinderen en artiest door rijdend. Terecht dat hij daarop door Gillis gegrepen is. Onterecht dat de ouder voordoet alsof er niets gebeurd is.

  • Jeffrey

   Toevallig waren wij ook aanwezig bij dat incident. De zogenaamde heilige jongen Reed als n idioot met zijn stepje langs kleine kinderen en tussen de mensen door op t trottoir.. hij is meerdere keren aangesproken door verschillende mensen maar trok zich weinig aan van de omgeving.. dus dat hij van het park is afgegooid is meer dan logisch.

   • Theo

    Hear hear, daar komt het ware verhaal boven.
    Ik kon tussen de regels van het huilverhaal door al lezen dat het wel een heel rooskleurige weergave van de werkelijkheid was en dit klinkt me stukken realistischer dan het verhaal van een moeder die haar volwassen zoon te hulp schiet omdat hij nooit heeft geleerd zich te gedragen.

 4. Areke

  En nog laat talpa die tiran op tv.
  Niet normaal zoals hij mensen behandelt.
  WEG ERMEE

 5. Smouske

  Die P Gillis heeft een TIK in zijn KOP 🤮🤮🤮
  Hij kent geen normen en waarden
  Zou gratis nog niet eens bij hen willen verblijven
  Als ik zo door die GEK behandeld werd gelijk opstappen
  Wat een idioot

 6. Hertje

  Als dit verhaal waar is moet die man aangifte doen want ook n men.Gilles moet zich a d regels van fatsoen houden!!!!!!

 7. Janet

  Wat een vuile vieze vetklep ik ,ou hem voor het gerecht dagen die Smeerlap denkt dat hij God is die uitnemend

 8. Marc

  Wat die crimineel ook doet, John de Mol zit met z’n handen in het haar en kijkcijfers boven alles. Ali B werd alleen nog maar beschuldigd van zeden zaken en de Voice werd per direct stop gezet. Maar die veel te vette crimineel P. GILLIS mag z’n wijf bijten en afrossen maar omdat hij voor hoge kijkcijfers zorgt laten ze hem rustig zijn gang gaan. Zo kun je John de Mol toch niet meer serieus nemen? En voor het geld hoeft de Mol het echt niet te doen. En die dikke..? Die is in zichzelf gaan geloven en zwaar overdreven camera gek geworden. Bah bah, wat een land wat een volk.😖🤦‍♂️

 9. Henk

  Die meneer Gilles moet zijn biezen pakken en opstouten wie denkt hij wel dat die is met zijn patserig gedoe.hij denkt dat die alles kan maken.
  Gelijk van de buis halen die kerel als Talpa ballen heeft gooien ze hem eraf.

  • AC Pot

   Dat krijg je met zo’n idiote vetklomp ik hoop hij nog zwaarder krijgt te verduren en dat de belasting en fiod beslag op leggen en dat onaantrekkelijk wijf die blijft alleen maar voor het geld 💸

 10. Jennie

  Ja dat zegt al weer genoeg over deze man Die brengt op deze manier zijn eigen parken om zeep … Peter doet zijn naam qel eer aan Gil is

 11. Simon

  Wat een geweldig charmeoffensief van de heer Gillis, ik zou zeggen ga zo door dan kotsen de mensen je nog meer uit dan ze nu al doen.

  • Tiny

   Mensen ga nooit op zijn ook vakantie parken staan is ook heel smerig een heel goor als ik toen had geweten dat het van hem was had ik er nooit heen gegaan

 12. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Als je 2 afleveringen van zijn pauper programma hebt gezien boek je geen vakantie op zijn park maar zorg je dat je daar nooit terecht komt.

  • Areke

   En nou durft die wandelende pinguin ook nog te vragen om te stemmen op massa is kassa voor de televizierring.Hij heeft geen bord voor zn kop maar een heel servies.
   MAFKEES

 13. Bedweter

  Ooit gehoord van wederhoor? Voorals is een electrische step verboden op de openbare weg en mag de alleen op privé terrein worden gebruikt. Dat kind zou maar tegen me auto aanrijden waar ik 2 van me eigen kinderen in heb zitten. Dan zou ik willen dat Peter Gilles ze van het park had afgestuurd.

  Goeie avond

  • Areke

   Bedweter
   Had ook met een normaal gesprek en de vraag of ze de step wilde opbergen opgelost kunnen worden.Maar normaal komt schijnbaar niet voor in het woordenboek van Gilles en kornuiten.

  • Petra

   Het verhaal heeft twee kanten

  • Cisca

   Bedweter Kind ??? Het was een volwassen man met vrouw en twee kinderen dus geen kind. Maar als het niet mag dan mag het niet. Maar een waarschuwing had genoeg geweest.

  • Ron

   Camping is geen openbare weg,overdreven reactie van vetklep

  • Anja Franssen

   Hoezo ben je bang dat hij de auto omringd met zijn step waar jij met je kinderen in zit 🙄

 14. Heb zelf ook op 1 van zijn verwaarloosde parken gestaan en het is echt een zooitje 1e klasse. Snap zijn reactie wel hoor, deze Gillis heeft het niet meer onder controle.

 15. M. J.

  Die meneer Gillis moet maar niet meer met zijn nieuwe seizoen op de buis komen. Zal SBS6 goed doen.

  • Tulp

   Ik ben absoluut geen fan van meneer Gillis. Hoe die vrouw ook met personeel omgaat is te schandalig. Dit verhaal is er vast een uit duizenden. Zijn suiker is niet onder controle en zijn gedrag ook niet. Dan heeft hij nog die mevrouw die met hem wil trouwen quelle hell! Ik wens de meneer die van de camping af is geschreeuwd wijsheid om nooit meer terug te komen..

 16. Gradus

  Zelfs zijn zonen zijn bang voor dat vette varken.En dan die vriendin die golddigger.Weg ermee met dat massa is kassa blubber dink

 17. E.Homeijer

  Dit heer schap reed niet alleen over het park ook tijdens een optreden over het podium waar nog al duur apparatuur staat op gesteld met een voeding van 380v, waar was op dat moment de veiligheid van dit heer schap denk mog al ver te zoeken.
  Dus voor er iets gezegd wordt kijk eerst naar je eigen en neem daar bij ook de veiligheid in acht.
  Want altijd iemand aftekraaken is O zo makkelijk.

 18. Hans

  Overdreven reacties hier, verhaal heeft altijd twee kanten! We kunnen niet exact weten wat er zich heeft afgespeeld. Direct schelden en misgunnen, dat is typisch Nederland, het land waar jan modaal het zogenaamd altijd correct heeft, je mag hier niet rijker zijn en succesvoller, dit ook laten zien en je hebt gegarandeerd de jan modaal of de bankplakkers op je dak. Steek je kop niet boven het…vul maar in.
  Iedereen maakt fouten, hij ook, jullie ook, ik ook. Online negatieve reacties plaatsen, je mag trots op jezelf zijn.

 19. V eijk

  Hij denkt dat hij heel wat is maar weet je wat hij is een asociale klootzak

 20. Patrick

  Met je zatte kop op een step …. En dan nog zeuren ook ? 😂😂

  Opzouten …. Groot gelijk !! Hatseflats

  De groeten en ajoeee..

 21. BB

  Ik ken hem al een aantal jaren persoonlijk het is een heel vervelend en arrogant mannetje denk dat ie alles beter weet en kan kortom het is ėėn grote aso Bak …..

  • Ellen

   Het hele verhaal blijkt niet te kloppen. De man op de step hield zich niet aan de regels, viel anderen lastig en trok zich niets aan van waarschuwingen. Terecht dat je als camping eigenaar dan boos wordt en zo iemand van je camping afstuurd.
   Wij zijn er geen van allen bijgeweest dus kunnen we ook niet oordelen of Peter Gillis “als een tiran” tekeer is gegaan.
   En, je hoort je als gast op zo’n camping, of waar dan ook, fatsoenlijk te gedragen en aan de regels te houden. Sowieso!

 22. Harry

  Ik hoop van ganser harte dat de belastingdienst alles invorderd zo dat meneertje hatseflats zonder cent op de keien word gezet alles moet verbeurd verklaard worden,eens zien of hij dan nog zo’n grote bek heeft,ik heb geen medelijden met deze vetklep

 23. JJ

  Het had ook op een rustiger, normale manier op gelost kunnen worden.
  Ik heb geleerd klant is koning, als meneer gilles het op een redelijke manier gebracht had (wat die helaas niet kan) was het neem ik aan opgelost .
  Die meneer op de step was ook fout, maar gaaf zijn excusses,
  Maar meneer gilles en ze wijf denken dat ze macht met hun geld hebben.
  als hij geen geld had was ze niet bij hem, dan had ze hem niet zien staan.

 24. Maar niet lezen he, dit verhaal heeft 2 kanten….maar ach, als je hoofd boven het maaiveld komt, dan schiet jan modaal in de stress.

 25. F

  Wat een demoniseren van een persoon.
  Vertel dan ook erbij dat de campinggast bezopen op zijn elektrische step over het terras waar bezoekers zaten en kleine kinderen rondliepen aan het scheuren was, ondanks herhaaldelijke waarschuwing aan zijn adres. En zelf asociaal gedrag begon af te geven. Wel heel verhaal vertellen dan.

  • Theo

   Het hele verhaal zou direct weggehoond worden, dus dat was geen optie voor moeders.
   Met een huilverhaal vol onwaarheden krijg je wel de lemmingen op je hand die Peter op voorhand al haten en alleen maar zoeken naar een stok om het varken mee te slaan.

Geef een reactie