Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vrouwenmepper Peter Gillis begint waar charmeoffensief


Een paar dagen geleden werd bekend dat Peter Gillis zijn vriendin Nicol tijdens de mishandeling in haar rug en neus zou hebben gebeten. Haar tegen de muur hebben geduwd en aan haar oor, armen en haren getrokken hebben. Peter schijnt ook nog in haar boezem geknepen te hebben.

Het openbaar ministerie heeft aangegeven Peter zeker te gaan vervolgen ondanks dat Nicol geen aangifte heeft gedaan is er toch voldoende bewijs om Peter veroordeeld te krijgen voor mishandeling volgens het OM.

Gisteren lieten wij nog weten dat we van een insider hebben gehoord dat als Peter veroordeeld wordt en waarschijnlijk de gevangenis in moet hij een stap terug doet en de vakantieparken overdraagt aan zijn zoon Mark. Volgens de insider doet Peter dit niet alleen omdat hij de bak in moet, maar hij is er klaar mee. Helemaal als Talpa besluit te stoppen met de serie. Peter wil dan als hij uit de bak komt iets anders gaan doen.

Peter lijkt ook met een waar charmeoffensief bezig te zijn. Op zijn Instagram account plaatste hij onderstaande foto van hem en Nicol op vakantie in Italie. Peter wil vooral doen voorkomen over er niks aan de hand is en alles goed zit tussen hun. Zo kan hij wellicht de rechter overtuigen dat het hier om een uit de hand gelopen incident gaat en er geen sprake is van structurele mishandeling.

Ook hebben wij te horen gekregen dat Peter zijn Whatsapp profielfoto voor het eerst in een jaar heeft aangepast naar een foto van Nicol die een bos rode rozen vasthoudt die ze van Peter heeft gekregen. Tja Peter probeert te redden wat er te redden valt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat niemand opvalt is dat die twee zo lijken op elkaar, net als de naaste family. Hoog waarschijnlijk stammen die twee van uit dezelfde genen.

Kan die twee niet meer zien.Achterbaks en denken dat iedereen in hun leugenpraatjes trapt.Weg van de buismet de hele familie Gillis

Ik ga het pad geloven als hij kwaliteit levert in plaats van massa is kassa. Veel en geen onderhoud. Vreselijk

Zo sympatiek is hij niet.Hij heeft een gezin van zn park afgezet omdat het kind op een elekrische step reed wat niet is toegestaan.Had ook met praten opgelost kunnnen worden inplaats van het gezin gelijk van de camping te verwijderen.Moesten s’avonds nog een hotelkamer zoeken en de volgende dag de caravan voor tienen verwijderen.Hoezo charme offensief.

Oordeel pas als je alle feiten kent!!!
Het was een volwassen etter met 2 kinderen die andere lastig viel en al gewaarschuwd was.
Zoals de meeste stoort mij dit patserige gedrag van die bolle patser met dat golddiggertje ook,maja die bolle is blij dat iemand hem de veters strikt ook al ergert die zich kapot om die sloerie maar een wip en Petertje is het weer ff vergeten want welke man wil nu niet s’ochtens naast een jong ding wakker worden dan naast een verlept 50+ kraai.
Kijk dan niet,kun je ook geen lompe reactie plaatsen

Is al achterhaald. Die man was zelf zo dronken als Bonny st Claire en Joop Braakhekke samen op zijn elektrische step aan het rond racen. Hij had een optreden verstoord en kinderen aangereden.

Dit jongen reed het terras over waar mensen zitten drinken of eten ïk vind dat niet kunnen zoiets doe je niet dus vind dat Peter daar gelijk in heb anders doet hij het de volgende dag weer je moet in xo park streng zijn vind ik regels moeten er zijn voed je kind goed op dat hij zulke dingen niet doe nu krijg peter de schuld dat klop niet

Dat programma moet van de buis. Nicolas gaat echt niet weg zij ziet geld. Laat liever haar kinderen in de steek. Schandalig

Gillis moet van de buis. Liegen en bedriegen. Alleen voor de camera doet hij erg vriendedelijk maar werkelijkheid is het een grote galbak. En als hij voor de camera staat moet die domme gans van een Nicol ook gelijk in beeld. Gewoon schrappen die familie. Tevens een toneel cursus volgen en Nicol naar buiten schoppen en een baantje zoeken zoals schoonmaakster.