Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Carrière Eva Jinek voorbij: ‘Ze is een irrelevante nietsnut’


Er is de laatste tijd veel kritiek op Eva Jinek. De kijkcijfers van haar talkshow zijn namelijk om te janken en daarnaast werkt Eva maar 6 maanden per jaar aan haar talkshow. De rest van het jaar heeft ze vakantie en neemt Beau van Erven Dorens het van haar over. Bizar als je bedenkt hoeveel salaris ze betaald krijgt namelijk meer dan 1,2 miljoen euro.

Ook Jan Dijkgraaf de schrijver van de biografieën van Martien en Erica Meiland is geen fan van Eva. Jan haalt dan ook in zijn podcast Nare Jongens keihard uit naar Eva als ze discussiëren waarom de kijkcijfers van haar talkshow zo enorm gedaald zijn.

Bas Paternotte:

“Ze is op een gegeven moment gewoon onsympathieker geworden. Ik weet niet wat het precies is. Zou ze arroganter zijn geworden? Ik weet het niet. Te gemaakt?”

Jan Dijkgraaf:

“Ik denk dat het probleem is, en dat zie je vaker bij mensen die omhoog vallen, dat ze geen tegenspraak meer verzamelt, maar alleen maar fangirls.”

“Elke mediavrouw die een beetje hot was werd uitgenodigd om daarbij te zijn en dan gingen ze eten in een hotel in Noordwijk. Allemaal van die wijven die elkaar fantástisch vonden, echt de beste. Ook zo’n netwerkje weer van: kom je aan één van ons, dan kom je aan ons allemaal!”

“Die werd dan door de andere tien vrouwen op het schild gehesen, van: zij was de heldin. Zij was de nieuwe Mies Bouwman, de nieuwe Sonja Barend, beter dan Pauw en Witteman, ze ging het helemaal maken. Als je maar vaak genoeg te horen krijgt hoe geweldig je bent… Dat heeft volgens mij een rol gespeeld.”

“Haar financiële kant is ook heel anders geworden. Ze is naar RTL gegaan voor naar verluidt 1,2 miljoen en iedereen dacht: nou, die gaat gewoon negen maandjes talkshow draaien, komt om een uur of vier ’s middags op de redactie, werkt tot elf uur en gaat naar huis.”

“Het werd dus een maandje of vijf werken per jaar voor die 1,2 miljoen. Ze heeft dus echt een half jaar minimaal geen talkshow. En wat zegt ze? ‘Ja, ik maak ook docu’s!’ Dan ga je daarnaar kijken op Videoland en óók weer met haar beste vriendinnen! Een of ander dingetje over vrouwentaboes.”

 “Daar zou ze dan de rest van het jaar mee bezig zijn. Je bent een volledige nietsnut als je maar een half jaar werkt. Dan ben je irrelevant.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jinek spreekt nog steeds met haar Amerikaanse accent. Belachelijk.
Ze is arrogant, en denkt dat ze heel wat is.
Ik kijk nooit, want ik irriteer me rot aan haar.

Toch slim ,,,om zo weinig in een half jaar te presteren en er met een dik jaarsalaris vandoor te gaan….

Nee, een biografie schrijven van de Meilandjes…..dat doet er toe.
Het klopt: op tv verschijnen te veel vriendjes bij elkaar in de show. Ook is er bij vrijwel iedere show een boekpresentatie…….sluikreclame…

Arrogant komt ze over.
TV wereld heeft haar hoog zitten.Kijkers niet..

Juist!

Ik was in het verleden een grote fan van haar, ze had echt iets te bieden…ineens. ..ging ik me grenzeloos irriteren aan haar en aan haar bezoekers…ligt dit aan RTL of is ze uitgeblust….???

Ze heeft het goed voor elkaar en nu oogsten na zaaien in jaren ervoor.
Nu verdient ze meer dan vroeger voor minder werken.
dat heeft ze goed uit onderhandelt.
Maar is wel resultaat van het werk wat ze daar voor gedaan heeft.
Ach accentje is prima dat haar eigen.

👍👍👍

Ach Jan, wat zielig dat je jaloers bent op een vrouw die het veel beter doet dan jij! Sneu hoor …