Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Huilende Roxeanne Hazes onthult dat zij het was


Roxeanne Hazes doet dit jaar mee aan het nieuwe seizoen van het programma ‘Beste Zangers.’ In dit programma zingen verschillende bekende zangers de liedjes van elkaar. Het programma zorgt altijd voor hele hoge kijkcijfers dus het is ideaal als je je muziek wil promoten of je imago een boost wil geven.

In een interview met de VARAgids laat Roxeanne weten dat ze het niet droog kon houden in het programma. Sterker nog Roxeanne had met de rest van de zangeres afgesproken niet te gaan huilen tijdens de opnames en wie dat als eerst zou doen moest een rondje geven. En het was uiteindelijk Roxeanne die de eerste tranen liet vloeien.

Roxeanne:

“We hadden van tevoren afgesproken: wij gaan niet janken dit seizoen. Ik stuurde zelfs nog in de groepsapp: ‘Wie als eerst jankt, moet een rondje geven’. Nou, dat was ik dus.”

“Het opboksen tegen de naam Hazes, is best lastig. Ik hoopte dat de anderen míjn liedjes zouden coveren en niet die van m’n vader. De meesten bleken een liedje van mij te hebben gekozen.”

Eigenlijk wilde Roxeanne helemaal niet meedoen aan het progamma.

“Ik ben al een paar keer eerder gevraagd, maar ik heb heel erg last van heimwee. Het was heel lang een dealbreaker dat mijn partner niet mee mocht. Ik begrijp ook heel goed waarom, hoor. Maar nu wilden ze wat water bij de wijn doen en kon Erik mee.”

“Ja, die heimwee is heel hardnekkig. Overdag gaat het prima, maar in de nacht, wanneer ik met mijn gedachten opgezadeld zit, wil ik niet alleen zijn.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

extreem vermoeiend dat slachtoffergejank altijd vanuit het hazeskamp

Domme opmerking Johan , heb je het wel gelezen ? Dat opboxen tegen die hazesnaam vind ze dus al moeilijk omdat ze graag een eigen identiteit wilt. En die heimwee die zij heeft is knap lastig want ik weet wat het is , heb het zelf ook. Ben ik nu ook een Hazes kankers ??

ja jij bent ook een jankert @ikke.
wat betreft rox
jarenlang die ouwe uitmelken voor eigen gewin en nu janken dat ze moet opboksen tegen die naam? wat is dat toch voor een kul de hele tijd?
deze familie leeft bij de gratie van die ouwe en hun zelfverkozen slachtofferschap

Ik vind je een pracht meid maakt je eigen muziekkeuze en bepaald wat jij doet met je leven. Je laat je moeder niet bepalen wat je moet doen en dat is klasse. Dit is jouw leven met man en heerlijk kind. Ga zo verder. Het is je gegund.

het hele programma is om te kotsen, wat vinden ze elkaar geweldig en er MOET altijd gejankt worden want het is “zo ontroerend” …bah!!!

Hoe weet je dat zo goed? Kijk je er zo vaak na dat je er een uitgesproken mening over hebt?. Als ik iets verschrikkelijk vind zet ik het gelijk af..en dan is het niet mijn ding… Maar ben dan ook zo eerlijk dat ik er niet echt zo n oordeel over heb en dan volgende keer weer kijken?… Mijn mening Super hoe iedereen eens wat anders doet en de kwaliteiten naar boven komen. Super strakke band. En super afgemixt. Zo zou iedereen zijn haar sound wel live willen hebben! Een van de betere programma’s s

Eindelijk een Hazes met ballen

Wat een authentieke vrouw en persoonlijkheid. Supercool. Je laat geen toxische energieen en bemoeienis van anderen (waaronder je moeder) toe. Altijd trouw zijn en blijven aan jezelf Rox! En ja, jij bent de dochter van Hazes die haar eigen pad volgt. Good luck!

Wat een kanjer is RoX toch die ouwe zou trots zijn als een pauw.

Dat denk ik ook wel ja

Blijf luisteren naar jou ik je bent een prachtig goed mens .lieve gr .

Vreemd, dat mensen haar natuurlijk en echt vinden. Ze heeft opgespoten lippen en haar boezem zijn gekocht. Kan best een aardig mens zijn, talentvol is ze niet. Ze kan geen toonhoogte vasthouden.

En jij kakelt te hoog,misgunner!!

Ik haat die familie die continu in het nieuws zijn. Moeder die een verhouding heeft met de voorzitter van een motorclub. Dan weer zegt binnen twee jaar de stilte op te zoeken. Vervolgen nog nooit zo vaak in het nieuws en op tv is.
Zoon die na zoveel affaires nu weer zegt naar Amerika te gaan. (van mij mag hij en hoop dat hij daar gelukkig word.) moet ik nog zien dat hij gaat.
Roxeanne die nu weer zegt last te hebben van de naam Hazes. (Denkt als ze niet die naam had ze nooit bekent was geworden.)

En maar iemand blijven afzeiken. Azijnpissers.
Kijk naar jezelf zou ik zeggen en stop met dit soort afkitten.

Juist ja laat haar lekker en leef je eigen leven ,zoals André hem heel mooi kon zingen

Géén aandacht is de beste aandacht
Denk aan kleine kinderen
Die drammen om een snoepje

Jammer dat de familie hazes met aanhang zoveel aandacht krijgt van de Nederlandse bevolking iedereen heeft er wel wat over te schrijven of zeggen als we met zijn allen hun links laten liggen met positieve en negatieve opmerkingen verdienen ze een.hoop minder geld
En kijken of de familie hazes met aanhang eindelijk normaal kunnen gaan doen

Ze hebben geld genoeg ze kunnen wel ((( zonder de Nederlandse bevolking )))) heel rijkelijk verder leven

Roxanne,blijf zo als je bent,verander niet!!
Jij maakt het verschil tussen hazes en Hazes,jij leeft super goed jouw leven met man,en kind…..kan menigeen nog een voorbeeld aannemen!!

Ik vind je een lieve meid .ga zo door. Niets aantrekken .van de negatieve die zijn er altijd.geniet van je man en kind