Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Caroline van der Plas komt niet meer bij in Op1Caroline van der Plas was gisteren bij Op1 te gast om te praten over de boeren. Maar het ging aan tafel ook over mensen die een fobie voor wespen hebben. De presentatoren Tijs van den Brink en Margje Fikse werden verleid om hun hand in een plastic doos vol wespen te steken. Caroline werd er niet goed van omdat ze het niet zo heeft op wespen.

Ik word echt helemaal misselijk nu. Dit is echt een heel grote fobie van mij. Ik ben wel echt serieus bang voor wespen. Mijn man zei altijd tegen mij: ‘Het leven met jou is ontzettend onrustig’, en dat kwam onder meer in de zomer door mijn wespenfobie.”

“Ik ben dus zo’n type dat echt opstaat en wegrent, al zwaaiend met mijn armen. Ik ben er gewoon echt serieus bang voor.”

Caroline is vroeger namelijk gestoken door een wesp.

“Ik weet gewoon precies hoe oud ik was en waar ik stond toen ik voor de eerste keer door een wesp werd geprikt. Ik was drie jaar, ik had een wit jurkje aan en stond aan de overkant van de straat van mijn huis.”

“Op mijn binnenbeen liep een wesp en ik kende geen wespen, want ik was nog nooit geprikt. Toen werd ik geprikt en vanaf toen ben ik bang. Ik ben niet allergisch ofzo, maar het was zo’n heftige ervaring. Dat weet ik nog heel goed.”

Maar als presentator Thijs van de Brink opeens een filmpje start van de Engelse cabaretier Michael McIntyre krijgt Caroline de slappe lach.

In het filmpje stelt Michael McIntyre dat er drie type reacties zijn op wespen: mensen die gewoon heel cool hun handen in de lucht zwaaien, mensen die de hele helemaal stil te zitten en mensen die ongelovig hysterisch in de rondte beginnen te rennen en te schreeuwen.

Helaas konden we het fragment van de lachbui van Caroline niet meer terugvinden. Maar wel hieronder kun je wel zien dat de presentatoren hun handen in een bak vol wespen stoppen.

  1. Edwin van Trooijen

    Blij toe. Die trol zien ee daar niet meer.

Geef een reactie