Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leugens doen Peter Gillis de das om, Massa is Kassa verdwijnt van de buis


Peter Gillis heeft er een potje van gemaakt door te liegen over de mishandeling van zijn vriendin Nicol. Peter en Nicol ontkende namelijk alles zodra het nieuws naar buiten kwam. Ze gebruikte zelfs hun befaamde ‘code rood’ welke ze in het leven hadden geroepen als de media nep nieuws over hun deelde. We weten nu meteen dat er dus niets klopt als ze zogenaamd hun ‘code rood’ weer laten zien.

Peter blijkt over de mishandeling ook gelogen te hebben tegen Talpa en daar zijn ze op zijn zachts gezegd niet blij mee. Het kan bijna niet anders of Talpa zal gaan stoppen met de serie Massa is Kassa.

Talpa heeft via een woordvoeder het volgende laten weten:

“Peter en Nicol hebben hun privésituatie ook naar Talpa toe verzwegen. Dat valt niet goed te praten. Dit hebben we ze ook beiden kwalijk genomen. Hiervoor hebben ze excuses aangeboden”

Privé-baas Evert Santegoed heeft zich in zijn podcast Strikt Privé ook uitgelaten over Peter en noemt hem zelfs heel dom.

“SBS is een zender die toch wel ook erop staat dat hun sterren zich gedragen. Zij gaan dan gewoon in alle rust de overweging maken van: gaan we door met dit programma of wachten we die zaak af? Dit is gewoon heel erg dom.”

Peter Gillis probeert te redden wat er te redden valt en heeft in de Telegraaf laten weten heel veel spijt te hebben van zijn leugen.

“Dit heb ik niet goed aangepakt. Maar ik ben een mens met een hart van goud en ieder mens maakt wel eens een fout.”

Peter blijft volhouden dat het tussen hem en Nicol uitstekend gaat. Hij plaatste zelfs de onderstaande foto op zijn Instagram account. Waarop we het stel op vakantie in italië zien en ze het blijkbaar heel gezellig hebben met elkaar.

Wij denken dat Talpa niet anders kan dan te stoppen met Massa is Kassa. Ze zullen dit waarschijnlijk nog voordat het nieuwe seizoen van de serie op de buis zou verschijnen bekend gaan maken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De grootste fout die Peter gemaskt heeft is met die geldwolf in zee te gaan

Tja peter en nicole al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel!

Alleen maar spijt van de leugen, niet van de mishandeling, bizar.
Zegt wel iets over het niveau.

Goed dat dit programna verdwijnt. Hatzeflats, weg. Geen massa is kassa. Wat een afgang kwantiteit in plaats van kwaliteit. Onderhoud, wat een afgang. Zelf goed vakantie vieren, hoe durf je.!!

J. Sturk hebben ze jou gedwongen dat je moet kijken naar het programma, dan zou ik ze gewoon aanklagen !!!

Tja al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hm wel.
Geld ook voor pinguin Gilles en creditcaard Nicolleke.Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten.

Hij gestraft moet worden die dikke

Zou mooi zijn als die misselijk makende lui niet meer op tv komen!!! Massa is kassa…. inderdaad mensen laten betalen om in een vieze kapotte wagen “vakantie ” te laten vieren en als je erover durft te klagen word je nog geïntimideerd ook door een aantal mannen!! Waardeloos dat zo’n mensen dan nog “succes” mogen krijgen als bn’er!

Geweldig nieuws

Weg met die gemene leugenaar, van de buis af en die Nicolleke.

Wat ben jij toch respectloos bah bah bah

Peter gillis moet op de tv blijven ondanks deze fout ,de meeste mensen zien hem liever gaan wij niet,als ik kijk naar die l….van een Rutte die al die nederlander voor heeft gelogen en hij zit er nog steeds kom op zeg,wij willen peter gillis op de tv
Is er teminste toch nog wat leuks op.

Wat leuks?
Een vent die een vrouw in elkaar trimt is niet leuk

Wij zouden het ook erg jammer vinden! Ik snap wel dat ze niet alles aan de grote klok willen hangen. En dat hoeft ook niet! Aangezien ze nog steeds samen zijn.. zal het allemaal wel meevallen. De politie zal wel in een opwelling gebeld zijn. Dit is een aanname van mij. Wij hopen dat ze een tweede kans krijgen!!! Te leuk om te missen!!!

Bouk je hebt helemaal gelijk hij moet inderdaad op tv blíjven. Gr Bart

Blij dat die hatsaflats serie opgezout is. Die pinquin is een moderne slavendrijver die niks vraagt maar commandeert net als die führer snolleke. Zijn zoon pinquin2 kopieert zijn vader en is in feite nog erger. Die pinquin vindt miljoenen uitgeven aan zijn eigen plezier ; auto’s en huizen geen enkel probleem maar 100 euro teveel uitgeven voor zijn personeel of hoognodige reparatie klaagt ie steen en been.

Bouk stoelwinder.
Iemand die zn vuist laat werken,die mensen loopt af te zeiken.Een vrouw die iedereen loopt te commanderen en voor de rest niks uitvoert.Dat is leuk op tv???????? Laat wel blijken dat je een iq van een poffertje hebt

Ik vind zijn programma anders wel HEEL LEUK om naar te kijken en iedereen maakt wel eens een foutje zo wat

Of je ze nu wel wat vindt of niet , hun relatie is toxic doordat hij geld heeft denkt dat ie alles kan maken.
Maar alle rode vlaggen gaan aan als je hen op tv ziet.
Als slachtoffer van fysiek geweld binnen het huwelijk is het absoluut een cringe koppel….!!
Ondanks dat ik haar niet kan luchten of zien hoe arrogant zij zich gedraagt ze verdient het niet om enbublic zo voor lul gezet te worden..

Dan heeft SBS iets wat bekeken wordt dan het van de buis gehaald.SBS SHIT ROMMEL.
Weg met die Mollen.

Laat ze potverdorie kiezen voor haar kinderen
Inlaats voor het geld
Zij is het niet waard dat zij kinderen heeft

Wie zegt dat zij niet kiest voor haar kinderen. Beide kunnen goed samen

Stoppen met dat progamme het stelde niks voor alleen maar groot doen van kijk mij nou en het personeel een beetje kleineren nee ik zeg stop met massa is kassa

Als er toch iemand moet verdwijnen dan is dat het de familie Mijland elke dag en elk uur komt mij wel eens langs ik krijg de rillingen over mijn lijf ik heb niets dit is te erg weg er mee

Massa is kassa wat een programma is dat dit nog op de tv is van onze centen. Heb er misschien 2 maal naar gekeken het gaat alleen maar om macht en geld. Je ziet toch dat het stel geen zuivere koffie is, en dat allemaal voor de kijkcijfers?
Weg van de buis al dat soort programma’s zijn allemaal geld zuigers,en dat laten ze zien ook.
Dit soort uitzendingen behoord tot het laagste niveau.

Dat de Mol een crimineel faciliteert is echt van de gekke.
Deze man straalt alles uit wat fout is.

“Van onze centen” ?? Ik dacht dat SBS een commerciële omroep was ??

Als Johnny de mol na vele mishandelingen en zelfs vele andere tv mensen na grensoverschrijdend gedrag en het verbergen ervan gewoon weer terug op tv komen waarom dan gillis niet ???

Peter, je programma keken wij graag naar. Maar toen die Nicole steeds meer in beeld kwam was er niks meer aan en is een grote ergenis. Je moet ze gewoon droppen , ze is toch alleen maar op je geld uit. Wanneer open je ogen eens. Die Nicole is je ondergang.

Gelukkig ziet Talpa in dat dit stel niet deugd dus nooit meer uitzenden van massa is kassa alleen maar liegen en bedriegen stelletje golddiggers ik ben blij dat ze deze misère van de buis halen.

Weet ik niet

Was er iemand die hem ooit geloofde dan?????

Stom natuurlijk om er over te liegen. Het is nog stommer om je vriendin te mishandelen. Als het de eerste keer is dat hij dit gedaan heeft dan krijgt hij, wat mij betreft, nog een laatste kans als hij in het programma Massa is Kassa een uitgebreide verklaring geeft van zijn leugen en over de mishandeling.

Ode voor Peter,
Je mag nooit je vrouw mishandelen, ongeacht hoe zo’n kreng het is, je moet je liefje behandelen als je schatkist.
Gr. F

Jammer,vind t een leuk programma!

Ik geniet van de serie, o.a. vanwege de commentator en de karakterontwikkelingen. Peter en Nikol waren al lang geen tortelduifjes meer. Als ze nu samen naar een relatiecoach gaan, ook in de serie op tv, gaan de kijkcijfers door het dak! A.u.b. sbs6, doorgaan totdat Peter en Nikol niet meer zouden willen. Ik blijf kijken. Breng dit item gewoon in de serie in! Gouden kans

Goed idee Philippe👍 ik kijk zeker mee en met ons nog zeer vele denk ik.

alleen Frank Lammers was grappig…..soms

Eigen schuld dikke bult,
Het was toch niet meer om aan te zien, met die Goldfinger, en papa geld wolf, hoe meer roem en bekendheid, hoe meer ze naast hun schoenen gingen lopen, doe eens wat goed met dat geld en help een ander of goed doel, in plaats dat Goldfinger alles op maakt aan onzin bah

Je hoort niet je vrouw te slaan.
Maar Nikolletje is geen lieverdje
Ik vind het een darm. Ook naar het personeel toe
Lachen kan dat mens niet

Mario bosto woord beschuldigd terwill die gilles zij vriendin bijt