Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace geeft slachtoffers Jumbo trap na


Glennis Grace die binnenkort voor de rechter moet verschijnen voor haar rol in de Jumbo rel waarbij het minderjarige supermarkt personeel werd mishandeld was laatst weer stennis aan het schoppen in een Intratuin winkel.

Glennis was samen met haar beste vriendin Angela (die Dennis Schouten met de dood heeft bedreigd) naar de Intratuin gegaan om wat planten te kopen. Maar Glennis begon meteen toen ze binnen was als een gek met een karretje door de winkel te razen. Maar dat was nog tot daar aan toe. Glennis vond dat blijkbaar nog niet genoeg en wilde het personeel schrik aanjagen. Dus klom ze een personeelstrap op om daar even flink kabaal te maken met een aantal hangende windklokken.

Het personeel schrok daar zo van dat ze met de noodknop aan kwamen rennen, omdat ze dachten dat er is ergs aan de hand was. Het personeel was hier niet blij en verzocht Glennis om haar spullen af te rekenen en de winkel te verlaten.

Maar daar blijft het niet bij, want dit keer zit Glennis in Frankrijk en zet ze daar een lokale supermarkt op stelten. Ze scheurt met haar winkelwagentje door de winkel en daagt de cassière uit door gekke bekken te trekken.

Glennis heeft gewoon schijt aan de slachtoffers van het Jumbo incident. Dat zien we keer op keer als ze weer in een winkel is en zich van haar walgelijkste kant laat zien. Het zou Glennis sieren als wat meer op de achtergrond zou verdwijnen en respectvol om zou gaan met het personeel van de winkels. Kom op hé!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een klein kind zeg

Aso tokkie.

Kansloze tokkie

Je zou denken dat Glennis G het zich niet kan permitteren om zulk wangedrag wederom weer te bewerkstelligen. Zal de rechter leuk vinden.Aanpakken die respectloze vrouw.

Zo laat ze zien wat voor soort vrouw ze is en ze laat ook zien dat ze geen spijt heeft van de dingen die ze gedaan heeft. Ik hoop dat ze een flinke straf en een flinke boete krijgt van de rechter. En dat het personeel van de Jumbo een flinke schadevergoeding van haar krijgen.

Gewoon een smerige tokkie. Denkt dat ze heel wat is, nou niet dus. Zum kotzen ben je.

Echt wat een asociale knokker tokkie.
Ze heeft werkelijk overal schijt aan.
Hopelijk dat de lady’s of soul haar nu echt verwijderen uit de groep na het zien van deze beelden.En Anouk waar laat je je mee in.?

Zoon heeft dus al die aso kunstjes van zijn moeder geleerd.

Dat wijf is totaal de weg kwijt opsluiten dat mormel en de sleutel weg gooien die hoort niet in de samenleving kent schijnbaar geen normen en waarden, hopelijk een zware straf en veel geld voor de slachtoffers van de jumbo

Mokkel moeten ze opbergen spoort echt niet

Het zou een keer raadzaam zijn voor Glennis om zich wat nederig op te stellen.
Haar carrière is al naar de klote en wil je nog wát credits terugkrijgen zou ik me wat aangepaster gedragen.
Ze is moeder en is dit het voorbeeld dat ze aan haar zoon geeft.
Gedraag je als een normaal persoon en niet als een verwend kind net zoals je zoon. Voor hem is het al te laat. Nooit geleerd zich nederig op te stellen en daarbij zal het gemiddelde IQ en EQ niet bijzonder hoog zijn.

Nederig opstellen? Dan is ze toch goed gek als ze dat doet. Zij moet gewoon schijt aan alles en iedereen hebben en gelukkig heeft ze dat ook. Het is gewoon van de zotte, al die aandacht. Dankzij die absurde aandacht is zij gewoon een slachtoffer van een paar roddelaars, net zoals Borato, Ali B, Danny de Munk en God weet wie nog meer allemaal wiens carrière naar de filistijnen is.

Blijft een tokkie hè

Hahaha “Stennis Grace”

die anouk. nooit verwacht dat ze zich met deze ubertokkie zou inlaten.

zou ze van glenda batta nu geen lichamelijke ongemakken ondervinden zoals ze die, zoals zij zelf beweerde, ondervond bij raven en gordon in boerderij van dorst, alleen al door hun aanwezigheid?

bij glenda zou ze inmiddels toch wel bijna terminaal moeten wezen in haar nabije aanwezigheid, me dunkt.

Wat voor waarde moet je nu eigenlijk nog schenken aan haar excuus filmpje .

Stom mens, ze kan alleen maar krijsen. Hoe is zij in vredesnaam bekend geworden. Mijn nichtje van 3.5 krijst nog mooier.

Sorry, maar dit vind ik nou prachtig…dit is precies my kind of humor. Schijt hebben aan alles en iedereen, aangezien alles en iedereen haar carrière om zeep heeft geholpen. Tuurlijk, het valt niet (echt) goed te praten wat ze heeft gedaan maar al die hype daarom heen was overdreven. Dankzij die overdreven humor kan ze nu niet meer optreden.

Vraagt om negatieve aandacht

GGZ-kliniek krijgt het druk met al die BN-ers die van het padje af zijn.😂
Glennis, Rachel, Sarah, André, Anouk, Katja, Douwe, Gordon Allemaal op de borderline afdeling. Gezellige boel.😜
Al zijn deze gekkoos sowieso allemaal niet meer te redden.