Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace is woest, mensen zeggen geen goedemorgen meer tegen haar


Eerder liet de familie van Glennis nog weten dat ze klaar zijn met chagrijn Glennis Grace. Wij snappen wel dat Glennis zo chagrijnig is. De concerten van de Ladies of Soul gaan niet door. Al haar andere optredens worden ook steeds vaker gecanceld en daarnaast moet Glennis eind oktober voor de rechter verschijnen. Die gaat dan haar rol in de Jumbo rel waarbij het minderjarige supermarktpersoneel door haar en een knokploeg werd mishandeld behandelen.

Je zou dan denken Glennis wees verstandig en gedraag je een beetje en laat je van je goede kant zien. Maar niets is minder waar, want een aantal dagen geleden had Glennis zich ook misdragen in een Intratuin winkel in Amsterdam.

Maar Glennis schijnt geen zelfreflectie te hebben, want ze heeft een filmpje gedeeld waarin ze zegt dat er geen fatsoen meer is onder de mensen. Ja je leest het goed. Glennis is onder meer boos dat er geen goedemorgen meer tegen haar wordt gezegd.

Alleen viel dit lesje over fatsoen niet zo goed, want er doken tal van reactie’s op die laten zien dat Glennis helemaal niet zo aardig is als ze zegt. Dat wisten we natuurlijk al, maar de reactie’s liegen er niet om.

“Hoe durft zij daar iets van te zeggen? Die vrouw is echt de uitschot der uitschotten. Zo ook in de Louis Vuitton-winkel. Zij was hardop, bijna luidkeels, aan het klagen waarom zij niet gelijk geholpen werd. Ze dacht vast dat de hele winkel met haar bek open zou kijken als Glenda ‘de ultieme celebrity‘ binnenkwam.” 

 “Deze is echt verre van netjes. Ik werkte vroeger bij Azzurro Kids in de PC en heb ook enkele jaren erna gewerkt bij Karen Millen in de PC Hooft. En deze had echt een attitude. Onbeschoft was ze; gooide met kleren. Wees naar kleren, zo van: die wil ik! Niet eens een nette hallo, of: ‘Heb je deze toevallig in die maat?’”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

He he is toch logisch na je lompe gedrag.🙄🤪

glenda is een asiciaal stuk vreten met een verwend jongetje . ze zal de prijs betalen .

ik wens glenda niks slechts toe . dat voorop gesteld maar ze doet het haarzelf aan . van mij mag ze morgen weer optreden maar ze maakt het haarzelf wel heel moeilijk . wie maakt er geen fout ?

Inderdaad, wie maakt er geen fout. Maar het hangt er wel vanaf wat voor fout. Als je jonge mensen in elkaar (laat) slaat ga je volgens mij net even te ver marinus van kranen. Ze had haar zoon op moeten voeden dan had hij niet gelogen en dan nog haar hand boven zijn hoofd houden. Hoe blind kan je zijn !!!

Als niets komt tot iets kent niets zichzelve niet meer En nu is ze weer 1000% niets

Wat een hooghartig zeer naar mens.
Hoogmoed komt voor de val zeggen ze nou gevallen is ze.
Naar,naar mens.

Whahaha

Wat een respectloos mens,Totaal geen invoelend vermogen naar de slachtoffers.Ga vooral zo door ,wacht maar tot de rechter haar respectloze gedrag meetelt in haar straf.Is ze nu zo dom?!
Gedraag je toch!