Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace misdraagt zich flink in de Intratuin


Eerder liet de familie van Glennis nog weten dat ze klaar zijn met chagrijn Glennis Grace. Wij snappen wel dat Glennis zo chagrijnig is. De concerten van de Ladies of Soul gaan niet door. Al haar andere optredens worden ook steeds vaker gecanceld en daarnaast moet Glennis eind oktober voor de rechter verschijnen. Die gaat dan haar rol in de Jumbo rel waarbij het minderjarige supermarktpersoneel door haar en een knokploeg werd mishandeld behandelen.

Je zou dan denken Glennis wees verstandig en gedraag je een beetje en laat je van je goede kant zien. Maar niets is minder waar, want nu schijnt Glennis zich ook misdragen te hebben in een Intratuin winkel in Amsterdam.

Glennis was samen met haar beste vriendin Angela (die Dennis Schouten met de dood heeft bedreigd) naar de Intratuin gegaan om wat planten te kopen. Maar Glennis begon meteen toen ze binnen was als een gek met een karretje door de winkel te razen. Maar dat was nog tot daar aan toe. Glennis vond dat blijkbaar nog niet genoeg en wilde het personeel schrik aanjagen. Dus klom ze een personeelstrap op om daar even flink kabaal te maken met een aantal hangende windklokken.

Het personeel schrok daar zo van dat ze met de noodknop aan kwamen rennen, omdat ze dachten dat er is ergs aan de hand was. Het personeel was hier niet blij en verzocht Glennis om haar spullen af te rekenen en de winkel te verlaten.

Angela de beste vriendin van Glennis heeft het hele tafereel gefilmd alleen is dit gedeeld in een besloten groep en kunnen wij dit dus niet delen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik denk dat Glennis Grace weer terug moet naar de kleuterschool en heropgebouwd moet worden want ze is behoorlijk irritant en asociaal bezig voor een moeder zijnde

Waarom laten ze haar niet oppakken

Achtelijk ,achtelijk wijf.
Zijn geen andere woorden voor.
Knokker,tokkie eerste klas.

Tsja ach het zegt een hoop, over het karakter. Het was al duidelijk dat ze een monster is sinds de Jumbo affaire. Deze omhoog gevallen idioot, blijkt gewoon ongeneeslijk gek te zijn. Wens de “rechters” veel sterkte in de rechtzaak.

Word tijd dat ze naar een psychiater gaat om haar agressie onder controle te houden.

Kunnen ze die gestoorde ggz klant niet in een of ander gesticht stoppen in de isoleercel levens lang
Wat een randdebiel is dit mens voor zover je dit een mens kunt noemen