Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Danny de Munk op de vlucht naar het buitenland Kort geleden werd bekend dat er aangifte is gedaan wegens verkrachting tegen Danny de Munk. Dit zou jaren geleden hebben plaats gevonden toen Danny nog speelde in de musical Ciske de Rat. 

Een aantal dagen geleden gaf Danny de Munk een exclusief interview aan RTL-Boulevard waar hij voor één keer open kaart zou spelen en alles zou uitleggen betreffende de aangifte van verkrachting die tegen hem gedaan is.

Het werd meer een huil interview, omdat Danny de hele tijd aan het janken was. Maar Danny gaf wel toe dat hij intiem was met de dame die aangifte tegen hem heeft gedaan. Alleen was dit volgens Danny met wederzijdse toestemming. Danny zou zijn vrouw al eerder hebben opgebiecht dat hij vreemd was gegaan met deze dame.

Vanmorgen werd Danny de Munk gespot op Schiphol. Danny was niet alleen op Schiphol maar werd gezien samen met zijn gezin. Het lijkt er dan ook op dat Danny zijn geliefde Nederland even wil ontvluchten na alles wat er is gebeurd.

Overigens moet Danny nog steeds gehoord worden door de politie en zal hij zich dan ook moeten melden zodra hij wordt opgeroepen.

18 Reacties

 1. Wat een hetze voor iets dat eigenlijk al verjaard is en dan met toestemming van de persoon zelf

 2. Don

  Het blijft aan de gang ze gaan allemaal vreemd

  • Eppo

   Krijg toch allemaal de kolere.
   Ik eindig toch wel in de goot.
   Noemen me Rat en wijzen me na.

 3. Wen

  Laat hem en zijn gezin nou eens met rust media maakt meer kapot

 4. Thea

  Ongelofelijk dat zijn vrouw met em meegaat.
  Dumpen je vreemdgangers.

 5. Ik geloof er niks van die beschuldigingen vind ook erg ver gaan. Dat dit zo kan iedereen beschuldigen zonder bewijs ze maken mensen kapot met deze onzin. Mensen ga normaal doen werken ipv denken zo aan je geld te komen met valse beschuldigingen. Stelletje aasgieren denken niet na wat je gezinnen kinder en mensen aan doet met dit soort verhalen en als echt is waarom jaren later ermee komen had je er eerder geen last van hoe kan dat

 6. Peggy

  Alles alweer vergeven en vergeten dus, heb zelfrespect vrouw van Danny.
  Zijn jarenlange vreemdgaan niet pikken. Zal hij altijd blijven doen.

 7. Stop nu toch is met dat gezeik, als ze oh hem carrière willen maken kan alles. Laat deze mensen gerust.

 8. Astrid

  Ff een gekke vraag zou u de horlepiep dansen als u dit voor uw voeten gegooid kreeg?
  Enne mag die man niet op vakantie gaan en dat wat er nog van z’n gezin over is dat weer een beetje redden na al dat gelul over hem…..
  Laat ze gewoon met rust!!!!!

 9. Johan

  Alsof mensen proberen er een slaatje uit te slaan pfffffff jij bent zeker een super fan van die rat? Diegene die hij toentertijd iets heeft aangedaan durft waarschijnlijk nu pas ermee naar buiten te komen. Als hij al jankend op een programma zit probeert meneertje alleen maar zieltjes te winnen omdat hij nu de sjaak is. Ophangen die gast!!!!! Is niet voor niets he dat hij in 1 keer het vliegtuig pakt!!!! JIJ BENT NIET GOED!!!!!

 10. Reus

  Had ik maar iemand om van te houden ….ik kan nergens meer heen …en die mij voor altijd met rust zou laten voel me zo verdomd alleen ….afz reus

 11. Sita

  Domme doos Susanna die lullo was bezet, die vrouw niet zoals onlangs te lezen was.
  Dus je praat totale onzin. Duidelijk weer zo’n idool van Danny & alle vreemdgaande losers😂😂😂
  Tot je eigen kerel vreemdgaat whahahaaa!

Geef een reactie