Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes is weer boos en haalt keihard uitRachel Hazes plaatst op haar Instagram account een aantal teksten waarmee ze keihard uithaalt. Volgens verschillende bronnen zouden deze teksten bedoelt zijn voor Marieke haar vroegere beste vriendin tegen wie ze nu een rechtszaak heeft aangespannen.

Eerder zei Rachel het volgende over Marieke in weekblad Party:

,,Marieke jokt alleen maar. In ben in al die jaren dat we bevriend waren, niet slecht voor haar geweest. Maar het kan niet zo zijn dat Nederland mij gaat zien als een rijke weduwe die een arm vrouwtje aanpakt. Ik ben gewoon genaaid waar ik bij stond, dat moet je bij mij gewoon niet doen”

En nu plaatste Rachel de onderstaande Engelse tekst op haar Instagram account wat we even vertaald hebben in het Nederlands:

,,Wanneer je iemand uit je leven haalt, zullen ze mensen nooit het hele verhaal vertellen. Ze vertellen alleen het deel wat jou slechter maakt en hun onschuldiger.”

Helaas voor Rachel heeft haar dochter Roxeanne ook partij gekozen voor Marieke. Roxeanne weigerde zelfs als getuigen te komen optreden in de rechtszaak nadat Rachel dat geëist had. Volgens Roxeanne zou ze haar moeder alleen nog maar meer in diskrediet brengen, omdat ze volledig de weg kwijt is.

16 Reacties

 1. Joke

  Rachel is altijd boos en waarom moet dit bericht in het Engels worden geschreven ?
  Je bent toch een nederlandse !!!!!!

  • Ria

   Interessant doen .wat een vers hrikkelijk mens ben je toch. Heb je geen geld meer breng je andere maar in diskrediet. Zelfs je eigen dochter.

   • Dirktje van der Kloet

    Niet de slimste dame altijd anderen de schuld geven
    Wijs je met 1 vinger naar anderen dan wijzen er 3 naar jezelf

 2. Cisca

  Eigenlijk heel zielig als je iedereen als je vijand ziet. Ze moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden. BETERSCHAP RACHEL !!!

 3. Areke

  Ze is altijd boos op alles en iedereen.Behalve wanneer ze je kan gebruiken dan ben je haar bestie en als ze je niet meer nodig heeft dan word je gelijk met de grond gelijk gemaakt.

 4. Ik hoop dat ze je met de grond gelijk maken!!! Een slechter mens als jij bestaat er niet..en dat jokken wat jij zeg zal ze wel van jou geleerd hebben..je bent een vreselijk mens je maak alles kapot,en ook nog eens vreselijk jaloers maar dat kan ik wel begrijpen want Jezus wat ben jij lelijk en wat heb je een rotkop zeg🤮🤮🤮

 5. Boon

  Zit ze in de overgang met die ruzie,s

 6. Maria

  Dat mens Rachel blijft ook maar door gaan om in de belangstelling te blijven.Wat toch een zielig figuur is het.Dan is het haar dochter en dan Monique en kleine Dre en nu is Marieke aan de beurt .Ze wou toch rust.Dus opzouten met dat mens.

 7. Douwe

  Haat is haar brandstof, haar lust en haar leven. Als zij maar macht heeft, enige wat telt. Ziet zij een ander ongelukkig of angstig zijn, voelt zij zich sterker.
  Typisch een narcistisch persoonlijkheid.

 8. Marieke heeft je wel van de dood gered.

 9. John Maessen

  Die vrouw moet eens naar een schrink gaan! mevrouw Hazes wil alleen maar in de publiciteit terwijl ze geen zak heeft gepresenteerd! Het geld is zeker bijna op.

 10. Ria

  Interessant doen .wat een vers hrikkelijk mens ben je toch. Heb je geen geld meer breng je andere maar in diskrediet. Zelfs je eigen dochter.

 11. Janet

  Heeft die vriendin wel zeker van Roggel geleerd dat Liegen en Bedriegen want die doet het Dagelijks en je word altijd door een Strontkar overreden Maar Nooit door een Luxe Wagen

Geef een reactie