Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Woeste Peter Gillis zet hele groep mensen uit zijn vakantiepark


Een aantal weken geleden werd bekend dat politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie de misstanden rondom Peter zijn bedrijf en zijn vakantieparken aan het onderzoeken zijn.

Een aantal dagen later liet Peter Gillis aan het ANP weten na berichtgeving in de Telegraaf dat hij een dwangsom moet betalen van 250.000 euro voor 10 juli. Peter heeft deze dwangsom opgelegd gekregen voor het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten.

Nu heeft de gemeente Peter gesommeerd om de arbeidsmigranten vandaag uit het vakantiepark te zetten. Peter zal daar dan ook gehoor aan geven en deze mensen op straat zetten en de sleutel van hun huisje afnemen.

Maar nu is de gemeente daar weer niet blij mee, want hun vinden dat Peter ook vervangende woonruimte voor deze mensen moet vinden. Maar Peter gaat tegen deze mensen zeggen dat ze zich bij de gemeente moeten melden, want die wilde immers dat ze van zijn vakantiepark afgingen. De gemeente heeft al laten weten dit probleem niet te gaan oplossen, omdat zij vinden dat Peter het allemaal zelf heeft gecreëerd. Dus dit krijgt vast nog een staartje en deze arbeidsmigranten zijn daar het dupe van.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Peter heeft groot gelijk hij helpt mensen en wordt zo behandeld door de gemeentes die eigenlijk hun verantwoording niet nemen

Iedere andere gemeente krijgt ook geld voor de opvang daar wordt niet over gesproken en zaken zijn zaken zet deze mensen bij de burgemeester en zijn gevolg in de garage dan draaien ze alles wel weer terug

Ping pongpolitiek wat slap van de gemeente

Natuurlijk geeft de gemeente niet thuis. Die smeerlappen zijn er alleen als er wat te halen valt. Waarom worden die nooit eens goed aangepakt? Dat ze echt goed hard geraakt worden. Dat wordt wel eens tijd.

Peter denkt alleen aan zijn kassa maar niet aan hoe die gevuld wordt.
Legaal of illegaal ,dat is hem gelijk.Begrijp nog steeds niet dat dat deze aso op SBS 6
op de buis is.

Voor Peter Gillis wordt het zwaar, nog zwaarder voor alle BN’rs . Men praat laks over gemeentes. 3 kwart van Nederland zit met onbetrouwbaar ” transparante” en voelbare problematische zaken. Dat Gillis nu het toeval treft een BN’r te zijn maakt het niet interessanter. Gelukkig is er Nederland. En gelukkig is er de kijkbuis.
“Zo rechtvaardig” als de rechtsstaat is, zo rechtvaardig is Nederland. Democratisch elkaar afbrekend als politieke beeldbuisbn’rs.

Laat de bedrijven waar deze mensen voor werken het met de gemeente uitzoeken
Dat zijn de degene die deze mensen uitbuiten

Waarom moet hij opdraaien voor de opvang.Laat me niet lachen.Het spreekwoord”wie goed doet,goed ontmoet” gaat hier dus niet op..Peter werkt hard genoeg voor zn geld..